Wednesday, February 14, 2018

Hadiah Top Komentator Blog Suria Amanda Feb 2018

Hi korang...

SA kalau boleh nak buat yang terbaik buat semua follower SA. Sebab tu masih lagi teruskan pencarian Top Komentator sebagai tanda SA menghargai dan berterima kasih diatas usaha kawan- kawan blogger selama ini. Sokongan korang sememangnya menjadi pemangkin untuk menaikkan semangat SA dalam dunia blogging. 


So untuk February 2018, Alhamdulillah ada rezeki lebih skit...SA nak bagi hadiah berupa wang tunai RM20 untuk Top Komentator blog ni...masa masih panjang lagi so korang boleh kalahkan senarai yang ada kat sidebar SA tu..ala...RM20 je...celah gigi je tu...SA percaya pada konsep rezeki..mana tau mula- mula SA bagi RM20..lepas2 tu naik plak lagi amount kan...

Tapi tak semudah tu ye...macam SA nyatakan dalam entry yang INI, Komen mesti la panjang2..penat oi mengarang entry tapi dapat komen ciput jer kan...mana- mana komen hanya 2 patah perkataan memang Disqualified. Bukan kejam ye...cuma tak fair to each other yang bertungkus lumus tinggalkan komen panjang berjela..Nak menang kena la usaha sikit kan macam mana SA usaha buat entry setiap hari, susah weh nak perah otak..kadang ada idea kadang takde idea....SA dah nyatakan sebelum ni..malas nak ulang banyak kali..

So...all the best korang....kita tengok siapa yang kena untuk February 2018..

Keputusan nanti 1 March SA umumkan...

25 comments:

  1. wah...mesti ramai yang semangat nak komen kat blog ni...

    ReplyDelete
  2. waaahhh...bestnya....
    blog nieyl pun buat hadiah yg sama bulan ni...
    jom support nieyl juga akk... :)

    ReplyDelete
  3. wah 20 pun rezeki kan. boleh beli mcm2 ;)

    ReplyDelete
  4. Ramai yang komen nanti ni. Fiza tak berkesempatan nak blogwalking lately. Busy nau

    ReplyDelete
  5. wah...nak kena komen banyak2 lah nih
    hehehe

    ReplyDelete
  6. Wah, rm20 tu maybe sikit nilainya bg sesetengah org, tp bg mrs pip, boleh borong sayur banyak2, penuhkan peti sejuk, bekalan utk seminggu dua...I suka.

    ReplyDelete
  7. Menarik.... Kak SA memang best laaa..

    ReplyDelete
  8. Wahh siapa yang bertuah tu nanti. Heheh :)

    ReplyDelete
  9. Wah kali nie hadiah cash pulak ye SA, all the best untuk semua ya 🙂

    ReplyDelete
  10. Saya singgah tumpang komen ye :)

    ReplyDelete
  11. Masyuk tu. Top Komentar dapat fulus. Semoga berjaya komen banyak-banyak

    ReplyDelete
  12. Fuh.. Akan jadi milik siapakah

    ReplyDelete
  13. wow Gud Luck komentor... Mehh kita booom blog SA..

    ReplyDelete
  14. Amboi kali ni SA peruntukkan wang ringgit pulak sebagai hadiah yer

    ReplyDelete
  15. Ala, akak... nak join jugak tapi masa tak mengizinkan.. Apapun, best of luck pada semua.. Kita bagi peluang yang lain la.. hihihi

    ReplyDelete
  16. agak-agak ada rezeki tak ni..hihihi

    ReplyDelete
  17. Kita tgk siapa yg dapat tu. Lepas nk shopeeing tu kak.

    ReplyDelete
  18. Even though is RM20 but it is still rezeki right? So of course for some people this amount may meant a lot to them. For me every amount is very good for anyone. Good luck to all ppl's that commenting to win!!!

    Racheal

    ReplyDelete
  19. Tahniahlah pada yang berjaya mendapatkannya.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah