Monday, February 12, 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Hi korang....

Jom support GA dari kawan blogger kita ni..mana tau ada rezeki kan? Syarat pun senang aje...berminat nak join tekan banner ye...sesekali join GA seronok kan...ada jer banyak GA kawan blogger yang SA terlepas..ni dah tak berapa nak busy sangat so sementara masih tak sampai dateline better buat cepat- cepat kan..nanti lupa..hehehe....


SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😍.


HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bertemakan travel (tempat-tempat menarik di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

** Pemilihan pemenang akan di lakukan melalui sistem random.


27 comments:

  1. Wahh, hadiah menarik... Siap dpt pen perfume lg kalau menang...gudluck.

    ReplyDelete
  2. Singgah follow #1578 dari segmen yang sama..goodluck :)
    herlittlehome.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. good luck. ramai jgk yg join ga ni.. semoga sangkut satu hadiah

    ReplyDelete
  4. good luck kak.. nak join jugalah nanti

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dari saya..singgah dari GA yang sama..good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  6. Good luck SA.. Bonde dah join juga :)

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak mjoin GA...good luck SA

    ReplyDelete
  8. Good luck SA, Kak Sue pun join juga 😉

    ReplyDelete
  9. Good Luck Kak. Semoga ada rezeki akak

    ReplyDelete
  10. Good Luck, SA..saya joint jugak ;)

    ReplyDelete
  11. Mesti ramai blogger join nak dapatkan totebag ni, wish u luck

    ReplyDelete
  12. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  14. gud luck
    salam singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  15. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama...salam perkenalan dan all the best! :D

    http://missbunnydiaries.blogspot.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  17. good luck, khaty pun dah join juga

    ReplyDelete
  18. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
  19. Kak shaz singgah dari GA yg sama.. gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html?m=1

    ReplyDelete
  20. Saya singgah dari segmen yang sama !

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ALL THE BEST ~

    ReplyDelete
  21. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  22. Moga berjaya bagi yang join.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah