Tuesday, October 29, 2019

Breakfast Sorang - Sorang Di Cantin NuSentral

Hi korang....

Sapa kerja hari ni angkat tangan skit...lemau je kan...SA plak masuk kerja hari ni esok cuti lagi sebab esok check up kat KPJ Seremban...confirm MC la esok tu..kalau nak masuk half day pun confirm tak sempat sebab biasa check up sampai tengahari...so hari ni pergi kerja jalan clear betul...laju je bas yang SA naik hari ni..selalu sampai KL dalam pukul 8 pagi hari ni cepat setengah jam...apa lagi malas nak masuk awal office SA terus je menyimpang pergi sarapan dulu...sensorang? Apa ada hal...sorang lagi bagus...


SA suka sarapan kat sini sebab banyak pilihan sarapan berat yang simple...


secangkir madu merah teh o..ada biskut kering sekeping tapi dah SA makan..hahaha...lupa  nak amik gambar


Shredded chicken noodles...sebelum ni SA suka order classic toast with soft boiled egg...


Muka ada happy sebab perut dah kenyang...

Korang sarapan apa hari ni? ke masih ada yang bercuti panjang..maklumlah..anak- anak pun cuti sekolah sampai esok kan...SA cuti dari Jumaat...mereput kat rumah menahan sakit perut..ntah apa masalah perut ni...hari ni rasa ok skit...esok check up sure kena masuk kamera tengok keadaan perut lagi...Kesian kakak Dania...tak kemana cuti sekolah...nanti la..mama dah sihat sikit boleh la pergi bercuti mana- mana santai2...

17 comments:

  1. kite xpernah ke Nucentral haha nama je dok KL..kiki

    ReplyDelete
  2. Hari ni nieyl kursus..
    makan dkt kursus je arini..hehehe...
    kuey tiew goreng ngan telur mata

    ReplyDelete
  3. ammi pun sarapan sorang kat bawah ofis harini. kul 8 dh sampai.

    tp mmg hari2 breakfast ngan lunch sbb mmg ammi sorang je kat ofis tu haha

    ReplyDelete
  4. keje arini..ikutkan mcm nk mc sbb period pain tp gagahkan jua p kj...nasibaik jln masih clear sbb bdk2 sek cuti lg

    ReplyDelete
  5. alamak, ngerinya baca bab nak masuk kamera tu.

    Hari tu masa dtg KL teringin jugak masuk Cantin ni tapi agaknya takde rezeki tu yg pergi masuk Hanamaru

    ReplyDelete
  6. menarik menu dia dalam lukisan tu. memang sedap breakfast menu macam ni

    ReplyDelete
  7. dana selalu memang bfast sendiri kat bilik sendiri. Dah lama tak bfast dengan kawan2 opis.
    moga chekup SA esok berjalan lancar ya

    ReplyDelete
  8. Bab kena buat endoskopi tu yg tak tahan tu..

    ReplyDelete
  9. Alahai...semoga takde apa2 yang tak elok dijumpai esok..

    Makan sorang2 bless apa...kadang2 kita perlu ME TIME.

    ReplyDelete
  10. tau sorang2 tadi saya singgah join breakfast sekali. Hehehe.

    ReplyDelete
  11. biasa gak makan sorang2..
    harap takde yg serius esok jumpa doktor tu

    ReplyDelete
  12. Cik Nor jenis penyegan skit nak mkn sorg2 kat kdai..sanggup bungkus lagi..hihi

    ReplyDelete
  13. Yang penting perut berisi.
    harap2 okay2 aje jumpa doktor nanti.

    ReplyDelete
  14. Breakfast sornag sorang pun apa ada hal janji perut kenyang kan

    ReplyDelete
  15. senang bergerak lone ranger camni, SA..tak yah nak tunggu kawan ke apa..

    ReplyDelete
  16. shredded chicken noodles tu macam mee wantan kering lak rupa dia, tapi mee wantan bertukar jadi mee kuning...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah