Saturday, October 19, 2019

Koleksi Sarapan Pagi & Lunch SA

Hi korang...

Alaaaa sebenarnya tak tau apa nak update dah...apa yg nak update dah publish dh semua...ni semua sebab mood pemalas menyerangla ni...resepi pun x sempat nak share sebab SA jarang plak masak..nak kena pi bertapa semula ke apa ni cari mood dulu..gambar dalam handphone dah banyak delete dah...maknanya dh banyak gak cerita yang SA dh publish..xde apa apa yang tinggal dh kecuali koleksi sarapan dan lunch SA seminggu ni..ada yabg sempat SA amik gambar..ada yang x sempat sebab busy kerja...

Jom la tengok gambar


Sarapan telur setengah masak


Roti steam +kaya pandan+butter


Air barli..yg best barli tu dia blend halus


Lunch Nasi goreng Ali - Grabfood


Sarapan Rabu rasanya...Bihun Singapore


Lunch Rabu - lunch org demam


Lunch Jumaat - mee bakso ayam


Itu je la koleksi yang ada pun dalam hp SA ni...mana SA nak pergi erk cari bahan untuk blog...ada la satu review product blom publish..itu takpe..deadline lambat lagi dan SA sedang cari point2 untuk menulis...gambar pun dh ada...nak buat video je sikit...itu next week la SA publish...

Till then...happy weekend korang!!!

19 comments:

  1. semuanya sedap2 dan menyelerakan..:)

    ReplyDelete
  2. nasib baru lepas makan tgk entry SA ni..betulkan..kadang kekeringan idea nak update apa kat blog..

    ReplyDelete
  3. Menu Kak SA mesti sedap-sedap😋.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi tengok air barli dia blend barli..biasa ada seketul seketul barli dalam tu. Nak try buatlah rasa macamana

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap semuanya tu...air barli tu kalau ida suka makan butir2 die..sedap tu

    ReplyDelete
  6. Complete seminggu...semuanya membuka selera..

    ReplyDelete
  7. sedapnya menu sarapan dan lunch. yang penting perut kenyang dan bertenaga untuk menjalani aktiviti seharian.

    ReplyDelete
  8. Uncle punya fav adalah air barli yg berbijik2 tu... lepas minom suap ngan sudu!

    ReplyDelete
  9. lama tk mkn telur separuh masak..dapnye

    ReplyDelete
  10. ammi punya sarapan sekarang..lepas roti, roti..lepas tu roti lagi. Malas nak pikir sebab kat sini tak byk choice.

    ReplyDelete
  11. Wah.. pelbagai jg sarapan SA ya.. semua menyelerakan.. suka telur separuh masak tu :)

    ReplyDelete
  12. last resort punya update mst pasal makan kannn.. sama lah. Cari lah gambar makan janji berupdate hehe

    ReplyDelete
  13. woww semua mengiurkan...SA rajin update...JM x mampu nak buat macam SA hee

    ReplyDelete
  14. Gitu la kita blogger ni kan..kadang2 idea banyak tapi masa tak ada, bila masa ada, idea da habis pulakkk..hahhahaahahha!

    Maybe bole tengok isu semasa ape yg tengah trending, lepas tu bagi pendapat kak SA sendiri..hihi

    ReplyDelete
  15. Sedap tgk menu2 akk mgu lps...terliuq jgk di buatnya...hehe

    ReplyDelete
  16. uish.. dia blend barli tu ye.. menarik.. tak pernah jumpa lagi.. ohsem betul menu kak SA>.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah