Thursday, October 24, 2019

SA MC Hari Ini....


Hi korang...

SA mc hari ni..

Sakit perut x tau la kenapa..sakit dari dalam pusat bawak ke ari-ari..pergi klinik tadi dh check urine tapi takde masalah apa pun..sakit gastrik pun bukan...tak boleh duduk, tak boleh berdiri..baringpun salah...terus pergi klinik je pukul 12 tghari tadi...sakit dia tak boleh bawak bincang...nak kata appendix bukan...doc bagi ubat je dulu...kalau x ok dia nak suggest buat ultrasound dan pap smear...alaaaaa....pap smear tu yang SA x berapa nak berkenan tu...
Esok memang SA pi klinik lagi la kat Seremban ni..ni dh 2 kali makan ubat..masih x ok lagi perut ..tak tahu la nak buat apa dh...kalau masih x ok nampaknya SA terpaksa serah diri kat spital la esok...start hari ni SA makan bubur je la dulu...sedap plak bubur ni korang..SA makan kat I Love Yoo KL Sentral sebelum balik Seremban tadi..

15 comments:

  1. mosa cepat sembuh SA.. memang tak senang duduk klau tak tahu apa yg buat kita sakit kann

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh SA...
    Ammi belum pernah buat pap smear.. asyiklah lupa nak pergi buat.

    ReplyDelete
  3. moga cpt sembuh kak..banyakkan berehat..:)

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh kak. Pap Smear tu mmg menyeramkan sebelum ni. ehhehehehehehe

    ReplyDelete
  5. Angin ke apa smp sakit mcm tu sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampaknya kita treat as angin je la kak...td dh check darah segala..takde appendix...pelik sakit perut macam ni..

      Delete
  6. Semoga semuanya baik-baik je kak. Aaminn.. Jaga pemakanan dan rehat cukup.

    ReplyDelete
  7. Take care kak. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. Allah.. Angin ye kak SA.. semoga diberi kesembuhan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  9. mungkin ada tersalah makan tu sampai jadi angin...take care kak!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah