Thursday, November 5, 2020

Daging Harimau Menangis Aunty Tini..

Hi korang...

Semalam..SA ada beli 1 pack Daging Harimau Menangis keluaran mak Neelofa iaitu Aunty Tini. The best part is daging ni mudah sangat nak masak..korang boleh masak guna kuali ajaib atau pan fry ke ikut suka dan grilled selama 10-15 minit lebih kurang...SA beli sebungkus je dulu nak cuba sedap ke tak kan...sebungkus tu x cukup untuk 2-4 orang makan..hahaha..lepas ni kena la beli lebih...

Jom tengok gambar...


Sebungkus ni utk hidangan 2-4 orang.siap ada sos kat dalam packaging dia.. 


SA grilled atas pan fry..selama 10-15 minit...


Sos yang disediakan sedap..cukup pedas dan rasanya


Dh sia masak...


Nampak juicy kan ..dan memang juicy sgt...

Oh ya..korang x perlu nak letak minyak lagi dh masa nak masak...terus je masukkan dalam pan fry atau kuali ajaib korang...SA recommended sangat Daging Harimau Menangis ni...walau tak puas makan..ianya memang sedap...cuma untuk SA 4 orang dalam rumah ni ngam -ngam jer la ..just rasa macam x cukup sebab kami ni semua peminat daging...so satu pack macam tak cukup...hehehe...next bleh order lagi...sodap kan...bagus la Mak Neelofa ni...macam-macam bisnes dia buat...memang keluarga bisnes kan...SA je x pandai bisnes2 ni....


12 comments:

  1. slalu tgk ig story dia psl daging harimau menangis yg dia jual ni...nmpk juicy tu..

    ReplyDelete
  2. wah senang kerja masak macam tu. Sedap pun sedap. Best gak makan daging style macam ni. Menangis makan macam ni sebab tak cukup bukan sebab pedas. hihi

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaaa... tp x nmpk lg org jual ni kt kuching ni... mungkin belom ada agen kuching kot

    ReplyDelete
  4. daging harimau.. first time dgr jenama ni .. rupanya mak neelofa eh

    ReplyDelete
  5. untung sekarang , tak payah ssh payah semua nya mudah, masak sekejap2 je kat dapur dah blh makan.

    ReplyDelete
  6. Bahagian daging harimau menangis memang sangat sedap. Jarang saya jumpa sebab sikit jew bahagiannya yang duduk celah peha lembu. Memang teringlah nak rasa daging harimau memangis dalam pack begini. Senang nak masak.

    ReplyDelete
  7. aduhhhh baru je belek semalam..agak2 diorang boleh pos sampai JB ke..ke ada agen dia ek..nanti nak belek lagi lah...sebab nampak sedap sangat!

    ReplyDelete
  8. Salam
    Nak order Daging Harimau Menangis Aunty Tini please

    ReplyDelete
  9. Halamak.. Mengancam betul daging harimau menangis tu.. Sha nengok nie rasa nak nangis.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah