Monday, November 2, 2020

Working After 1 Week On WFH

Hi korang...

Hari ni merupakan hari pertama SA bekerja selepas seminggu lebih SA bekerja dari rumah. Seperti yang semua sedia maklum..PKPB dilancarakan di Kuala Lumpur, Selangor dan beberpaa tempat di Lembah Klang yang kini menajdi kawasan redzone. SA manage balik ke Seremban dan WFH dari Seremban aje. 

Ikutkan perasaan nak masuk kerja hari ni adalah berbelah bahagi. Perasaan takut tu ada malahan sangat kuat rasa takut tu. Tapi SA tak boleh buat apa-apa memandangkan dah dipanggil bertugas kan. So untuk kelangsungan hidup SA teruskan tanggungjawab sebagai pekerja. Semoga allah melindungi SA dan rakan- rakan lain.


SA guna gambar lama...gambar yang dah sedia ada dalam laptop. Malas plak rasanya nak ambil gambar.So guna apa yang ada aje laa..

Siapa yang dah start kerja hari ni....

Selamat bekerja buat semua ye...


19 comments:

  1. Selamat kembali bekerja di office kak. Stay safe.

    ReplyDelete
  2. Hai akk..
    nieyl so far seminggu 2x wfh..
    ikut kalau boss masuk opis, nieyl follow la..
    klu dia meeting dkt luar 1 hari...nieyl wfh je...

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan urusan sehariannya

    ReplyDelete
  4. selamat bekerja...stakat ni masih wfh..arahan terbaru smp end nov HR inform...tktau la lps2 ni ada arahan lain plak

    ReplyDelete
  5. Selamat kembali bekerja SA.. jaga diri tau..

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali ke ofis along.
    Acu masih wfh sampai habis PKPB :)

    ReplyDelete
  7. ammi memang kerja dri last week..tp masuk lambat balik awallah.

    ReplyDelete
  8. Selamat kembali bertugas. Patuhi SOP. Moga selamat dan sihat selalu.

    ReplyDelete
  9. JUaga diri ya SA..double protection ook.. habis kerja balik rumah terus hehehehe

    ReplyDelete
  10. Selamat bekerja semula kat ofis SA. Saya lun dah rindu ofis ni

    ReplyDelete
  11. insyaAllah...mudah mudahan semuanya baik baik aje. take care kaka manishh

    ReplyDelete
  12. Hari ni first day Ai masuk kerja juga. Awkward je rasa. Tapi Ai kat office tak ramai staff datang so masih rasa safe untuk kerja.

    ReplyDelete
  13. untung la. at least dpt rehat dari suasana ofis for a week.
    Melaka masih aman, SA.
    masih gi ofis tiap hari dgn selamatnya ha ha ha :)
    tapi risau gak ni. seremban da pkpb plak.
    ada gak kes kat tampin. dekat da dgn melaka.

    ReplyDelete
  14. hmmm now kat Johor pun da PKPB..huhuhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah