Friday, November 13, 2020

Souvenir Dari Rakan Blogger Norhidanah Miswan

Hi korang...

Indahnya alam perkenalan dalam dunia blogging kan...seronok ada kenal ramai orang...bila berkawan macam ni seronok sebab kalau tersesat mana- mana at least kita ada kawan-kawan nak refer. Dunia blogging ni indah bila kenal ramai orang. Dah macam satu family dah apabila kita sama- sama ambil tahu dan bertukar- tukar pendapat. Ada kala bersahabat lagi ladi rapat dari saudara mara sendiri kan...pertemuan pun biasanya dia alam maya. bertukar- tukar komen dan bertukar-tukar hadiah...seronok macam tu kan...

Baru baru ni SA dapat souvenir dari rakan blogger yang tak asing lagi..sure korang pun ada yang follow dia kan..Aagak lama juga SA kenal dengan Norhidanah Miswan dalam dunia blogging..suka dengan cerita hari- hari dia..hobi dan update macam- macam dari Dana..sebenarnya dah lama tak dapat souvenir. SA pun dah lama tak aktif blogging. Setakat share citer- citer personal je...kalau review2 tu macam lama sangat dah tak buat. Ada pun limited..


Dapatnya kat rumah Seremban. Tapi buka kat office..


Tadaaaa...apa ni...


Wow SA dapat tasbih dan mask extender dari Dana...

Terima kasih yang tak terhingga buat Dana.

Sangat-sangat menghargai...

Sayang awak ketat2...cium Ayyan untuk akak.....

 


13 comments:

  1. Alhamdulillah dah sampai kak, lega rasa... moga ikatan persahabatan kita kekal sampai bila2

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Moga ukhuwah berkekalan. Rezeki berblogging.

    ReplyDelete
  3. Ye.. Adakalanya rakan-rakan blogger di alam maya ni lebih menyeronokkan. Hee..

    ReplyDelete
  4. akak pun dah dapat pemberian dari Dana ni

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Moga ukhwah berkekalan sampai bila-bila :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..jauh berjalan hadiah akak sampai office. hadiah yang comel :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... semoga ukhwah kita di alam maya ni berkekalan kn? Pakai mask extender tu boleh ingat Dana

    ReplyDelete
  8. bainyaaaa kak dana hantar semua rakan blogger dia kan

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak rezeki akak dapat hadiah tu

    ReplyDelete
  10. tahniah kak.. cantik mask extender

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...suka sangat hadiah kak dana ni..hihi

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak SA..shida pun dapat yg sama :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah