Wednesday, November 11, 2020

WW ~ Random Photo

Hi korang...

Macam biasa la SA malas nak simpan banyak- banyak gambar kat handphone kan...so nak buang gambar- gambar ni semua so sayang...kita buat random photo la kan...at least ada gak 1 entry untuk hari ni...idea kelaut dalam ni sebab hari ni first day kat opis..kerja dari pagi mmg banyak giler..non stop kerja. minggu ni wfo star hari ni sampai Jumaat, sambung wfo lagi Isnin sampai Rabu next week..Lepas tu WFH Khamis sampai Selasa minggu depannya lagi...begitu la rotationnya sampai Abg Jamil mampos...ehhhh...


Rindu depa berdua ni..PKPB ni langsung x jumpa


beli kat shopee as usual...


lap dapur masa WFH..x suka minyak2...lepas masak mmg kena lap


dapur SA x pernah off duty


order lagi novel ni sebab terjebak drama Perempuan Tanpa Dosa...


Kemuncup banyak lepas jogging...sape nak tolong buang ni...


Siang- siang berselimut sebab hujan sepanjang Jumaat sampai Ahad..cuca sejuk, air paip pun sejuk...


Tak pernah- pernah time masak terkena kuali panas..terkena plak accidently...sakit oiii


Beli lagi eyeliner kat Shopee...


Ni pun beli kat Shopee tapi x reti guna..boleh?


Choco rice fav Dania...beli combo terus....


Kawan yang suka edit gambar SA..dia edit lagi...


one more...


Fake sangat ni...


Kakak Dania masa kecik...ngan rambut curly dia


SA layan Flavettes ni sekarang..


Nik Mohd Farid last day kat Alam Flora...la ni x tau mana dia kerja...dulu Ex Malakoff


Last Wednesday...balik Seremban..lelap kejap...


Khamis tu order kek Victoria Sandwich kat kawan..


Dua beradik ni dah bosan sangat ni...


SA masak time WFH...


Masalah jerawat SA nampak makin stabil sejak guna Aiken ni...lepas ni bleh beli 1 set terus..


Beli jaket jeans kat Shopee gak...melampau shopping ni...


Itu jer la gambar- gambar yang SA nak share...random photo je..lepas ni nak delete all the photo...hp SA plak tengah rosak ni...nak beli baru memang tak la...problem dengan sounds masa anak- anak buah buat vc..dioang x dengar suara SA...hahaha...sabar jer la...

See ya next entry....

15 comments:

  1. i minum Flavettes juga :) kita geng

    ReplyDelete
  2. Minat menyopee nampaknya.
    Hari ni lagi macam2 offer 11 11

    ReplyDelete
  3. Minat menyopee nampaknya
    Hari ni lagi banyak offer 11 11

    ReplyDelete
  4. Tu la, memang sayang nak buang gambar2 kat fon...

    ReplyDelete
  5. Patutlah tak banyak akak update. sibuk bila dah WFO. PKPB ni banyak benda yang dirindui. Saya pun lepas masak mesti kena lap, tak suka nampak minyak minyak kat dapur. aduh! sakit tu bila luka lecur mengelupas. sekarang ni bila dah tak boleh keluar sangat memang shopping online tu kerap juga. huhu

    ReplyDelete
  6. amboi..gambar meletop-letop kak..
    saya kan nak buang...nieyl pun sama juga..tu yang tepek dkt blog je selalu...

    ReplyDelete
  7. Tripod bole adjust nk tgi or rendah kn tu.. Mmg wfh mcm2 pk nk masak apa.. Kdg2 buntu gk.. So belek2 la IG masak2

    ReplyDelete
  8. Kan... kadang macam sayang nak buang gambar2 yang kita snap.. Tu yang LeYa buat album tu... Hehe...btw,,cantik pulak gambar kak SA yang kena edit tu

    ReplyDelete
  9. Sayangkan nak delete gambar2 dalam fon..

    ReplyDelete
  10. ida bnyk buang gmbr2 random..hahaha..cantiknya edit

    ReplyDelete
  11. Sha pun suka buat entry cam nie.. Dapatlah 1 entry dengan pelbagai cerita..
    Sha baca buku Perempuan Tanpa Dosa tu versi lama.. Versi baru nie cover dia cantik.. Jangan Ganggu Jodohku tu kelakar.. selamat membaca kak SA..

    ReplyDelete
  12. Gambar itu kenangan. Kena simpan selagi boleh.

    ReplyDelete
  13. seminggu berapa kali shopping ni SA?hahahah

    ReplyDelete
  14. Byk menshopee SA... hehehe.. 2mgu lepas kakmim pun terpercik minyak panas ms menggoreng ikan... x pernah2 kena kt pipi.. cacat pulak sekejap pipi kanan nasib baik dh ok dh skrg guna MK.. hehee

    ReplyDelete
  15. ya Allah semua yang edit tu cantik sungguh...kalo kak SA mekap macam tu mesti samaaaa!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah