Tuesday, November 10, 2020

Kena Beli Barang Baru Lepas Remote 🤦🤦

Hi korang....

Ini la masalah bila WFH...nak plak ada mak yang uzur kat rumah...Mak SA memang tak pandai guna hp..tak pandai sangat bab-bab media sosial...dunia dia hanya radio dan tv...tv tu la hiburannya...sejak dh pandai tukar-tukar channel ni remote memang sentiasa kat tangan dia...bila mintak dia kata ah....maknnak tgom tv...hakikatnyaaa.....dia pegang remote tu sambil tertido..bila kita ambil dia tersedar and tak bagi okey....persis anak kecik yang x bagi remote tv....😭😭😭..sekarang kegemaran dia tgok CJ WowShop dan GoShop...memang stress je tak leh tukar channel.. last week dia mintak orderkan tuala RM99 untuk 8 helai tuala and ada free apa ntah...lepas tu kuali...and hari ni...dengan SA sekali terjebak Air Fryer....


Dah guna dah kuali idaman dia ni...


Ni baru order tadi..

CJ WowShop dan GoShop ni memang berhantu la...dia nyer promosi tu aduhai...dari tak naka terjebak terus terjebak..tak leh tgok la siri yang ada Pak Nil or Chef Wan...memang kejap- kejap tu je la terjebak...eh depa yang buat promosi tu dapat komisen ke? asal bercakap je sampai dekat 1000 unit terjual...hahahaha.....

Nasib baik Omak Den Comel...Dah beli barang baru lepas remote....adussssss....

Terjebak pun terjebak laaa.......sabar jer la....


13 comments:

  1. Mak mak memang suka betul tengok CJ WowShop dengan GoShop ni. Kadang mak pun terjebak dengan makcik yang suka membeli.

    hahaha kenapa comel mak akak ni. dah beli barang baru dia bagi remote eh. hihi. nampak gaya ada barang lagi akan menyusul :p

    ReplyDelete
  2. hahahahha.. comelnya omak, banyaklah gajet omak nanti

    ReplyDelete
  3. aaa my mom pun sama... beli bantal!!!!! hahaha dia pandai pulak buat purchased ... hahaha

    ReplyDelete
  4. Memang susah nak elakkan dari terjebak kalau nampak promosi😂.

    ReplyDelete
  5. Ye kak. Sama cm mak ayah ana. Nampak best je cpt2 suruh order. Haha

    ReplyDelete
  6. Yea sama SA.. Mak saya pun.. Masa first PKP bulan mac haritu, kelam kabut call saya.. Ingtkan apsal.. Upenya suh tukar channel tgk CJ Wow Shop ni. Suh tlg orderkan tudung.. Sabo je la,sis..

    ReplyDelete
  7. Yea sama SA.. Mak saya pun.. Masa first PKP bulan mac haritu, kelam kabut call saya.. Ingtkan apsal.. Upenya suh tukar channel tgk CJ Wow Shop ni. Suh tlg orderkan tudung.. Sabo je la,sis..

    ReplyDelete
  8. Banyaklah barang baru kat rumah nanti

    ReplyDelete
  9. betollah SA... dok umh mmg beratus2 duit habis... ada jer barang nk order, nak mkn lah.. mmg dugaan kalau x boleh keluar rumah... hihihi

    ReplyDelete
  10. Hah mak kita pn pernh beli juga sbb tgk promo kt TV.. Kita pn terkejut sbb xpernh2 mak shopping online hehe.. Hah nanti SA leh masak mcm2 guna air fryer tu

    ReplyDelete
  11. Hahaha.. comel sangat mak akak nie..
    MIL Sha pun terjebak juga aritu.. Beli beg tangan..

    ReplyDelete
  12. Lebih kurang dengan mak ai, tengok tv pastu tido. Bila tukar channel dia bangun cakap tengah tengok. Hahaha rindunya kat mak. Nak balik kampung.

    ReplyDelete
  13. jenama pun nakada...semua kena sumpah nak-ada-air-fryer..hahahahhahahahah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah