Wednesday, November 18, 2020

Passport Dah Mati Oiiiii.....

Hi korang...

Sebenarnya SA dah notice dah passport SA expired tahun ni...tengah kemas- kemas drawer terjumpa passport SA and belek semula...laaaa...dah expired bulan 2 hari tu...kalau nak renew passport pun macam tak relevant jer sekarang sebab bukan bleh pi kemana- mana pun kan...simpan la dulu malas SA nak renew...takde masalah apa kot...hahaha...lain la renew and boleh fly bila- bila oversea kan....

Rindu tul la nak travel...lama dah tak travel ni....



Nampak cantik lagi kan....


 

Haaaa...nampak.....expired dah lama dah....

Korang rasa macam mana? perlu pi renew in case or tunggu dulu...dah semua kembali kepada asal baru renew..ye la nak renew bukan sikit2 duit...RM200 untuk 5 tahun kan...alang- alang dah expired better tunggu dulu la...ye tak?

16 comments:

  1. my passport mati next year, hmm tatau laaa bila boleh travel lagi

    ReplyDelete
  2. passport mati bulan 2 2021.. haha memang tak renew la jawabnya

    ReplyDelete
  3. renew cepat hehe tapi nak pi mana kan... saya masih berbaki tahun lagi

    ReplyDelete
  4. Oo ye laaa lupa plak nak check ek..rasa macam tahun ni ke tahun depan mati...huhuhu

    ReplyDelete
  5. Saya rasa nak mintak refund. Renew passport bulan 1 hari tu. Bulan 2 gi vietnam. Pastu terkubur. Huhuhu

    ReplyDelete
  6. Tq SA. Tiba-tiba kakak teringat passport sendiri.Rasanya mati Julai 2021. Rasanyalah... belum tengok lagi hihihiii.

    ReplyDelete
  7. Betul juga SA..kalau renew sekarang keadaan tak mengizinkan nak ke mana-mana.

    ReplyDelete
  8. Kalau sy tak renew dah , tk tau lah sampai bila covid ni

    ReplyDelete
  9. Tunggu apabila sudah boleh mengembara.

    ReplyDelete
  10. nak travel nnt baru renew. kalau tak rugi je nanti kan.

    ReplyDelete
  11. Passport sy pula dah nak bercendawan... ha ha ha tapi belum tamat lagi...

    ReplyDelete
  12. Pasport kinah tak expired lagi. Tapi tu la rasanya entah bila boleh gi travel dengan cobid lagi ni. Berlumut la jawabnya hahah

    ReplyDelete
  13. Kalau tak guna, tak yah lah renew lagi

    ReplyDelete
  14. tkyah la renew..sbb bkn bole travel lg selagi covid ni tk ok..passport kita tamat 2023

    ReplyDelete
  15. saya punya expired bila la agaknya ek...kejap, kena korek dulu passport kat mana..hahahah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah