Wednesday, December 16, 2020

AJL 35..Siapa Bakal Jadi Pemenang?

Hi korang..

SA sempat la tengok malam semalam...separuh persembahan je...sebab  SA nak masuk tido awal memandangkan hari ni kerja...biasa lah kalau SA kat rumah Seremban SA akan bangun seawal subuh untuk naik bas. So..pagi ni buka blog rata- rata ramai yang up pasal keputusan 12 lagu yang berjaya ke Final tahun depan.



 Tahniah buat semua 12 lagu yang tersenarai

  1. Aku Bidadari Syurgamu _ Dato' Siti Nurhaliza
  2. Belenggu Rindu - Dato' Jamal dan Wani Hasrita
  3. 7 Nasihat - Dato' Siti Nurhaliza
  4. Hati - Hael Husaini
  5. Kau Sakiti - Amir Wasdi
  6. Hutang - Floor 88
  7. Semalam- Aina Abdul
  8. Peluang Kedua - Nabila Razali
  9. Gundah - Ernie Zakri
  10. Eh - Zizi Kirana
  11. Gila - Kaka Azraf, Noki & Loca B
  12. Jangan Kianati Aku  -  Azlan The Typewriter
So...semua 12 lagu..rasa-rasanya siapa juara?

15 comments:

  1. Sedih sembah tak dapat ke final :(

    ReplyDelete
  2. lama suda tak ikut perkembangan AJL ni huhu

    ReplyDelete
  3. muzik muzik ni, ayu memang layan final je... he he..
    hebat2 gak finalist this year..

    ReplyDelete
  4. banyak juga lagu best berjaya masuk ke final. dah lama tak follow dah juara lagu ni..hehe

    ReplyDelete
  5. tak tengok AJL dah sekarang SA. tunggu kawan-kawan update ajelah.

    ReplyDelete
  6. Kecewa Naim Daniel dan Yonnyboii tak masuk final :(

    ReplyDelete
  7. Peluang Kedua...hehe..sbb suka lagu tu..

    ReplyDelete
  8. banyak lagu yang tak pernah dengar

    ReplyDelete
  9. rasa lama juga tak layan AJL. memang tak tahu siapa menang

    ReplyDelete
  10. Tak boleh nak predict sapa yang bakal jadi juara. kena tunggu final AJL nanti :)

    ReplyDelete
  11. macam susah nak jangka kali ni..huhu..tapi suka aina abdul tu!

    ReplyDelete
  12. hahaha tatau nak cakap.. semua lagu rasa sama xde yang outstanding pun.. ehh xdela. sama hebat gituu jadi xtau berat ke lagu apa.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah