Saturday, December 26, 2020

Kasut Sekolah Pallas Jazz Pilihan Sepanjang Zaman

Hujung tahun dah kan? bagaimana dengan persiapan barangan persekolahan anak-anak kita especially kasut sekolah? Dah beli dah ke? tahun ni kakak Dania dh masuk Form Five so persiapan biasa je..baju yang lama masih eloj dan ada belikan dia baju sebelum CMCO yang blom pakai lagi..so pakai yang tu aje..nasib baik kakak dania jenis yang x banyak hal...kasut alhamdulillah dh beli jugak...so tahun ni more fokus on buku-buku dan yuran exam je..

Tahun ni Kakak Dania tetap memilih kasut sekolah Pallas Jazz. Selesa dan tahan lama katanya...



Seperti tahun sebelum ni, pilihan SA sudah semestinya kasut sekolah dari Pallas. Terdapat pelbagai pilihan menarik sesuai mengikut peringkat usia. Nak pula anak korang jenis dah pandai memilih dan mengikut citarasa sendiri kan. 




Kenapa SA memilih kasut sekolah Pallas? Yang utama mestilah keutamaan  untuk keselesaan kaki anak. Kasut sekolah Pallas sesuai untuk pelbagi aktiviti. Ianya memiliki foam yang lebih tebal untuk memberi perlindungan kepada kaki anak kita. Struktur yang sangat ringan dan tapak kasut yg diperbuat dari getah adalah sangat sesuai seiring dengan usia anak -anak.Taklah ads kes anak tergelincir berlaku kan?



Kasut sekolah Pallas sangat -sangat selamat digunakan anak-anak kita memandangkan aktiviti yang pelbagai di sekolah. Nak pula anak-anak kita jenis aktif dan lasak kan? Kusyen getah lebih selesa dipakai, arch support boleh melegakan ketegangan otot, pakai lama pun akan rasa sangat selesa.





Anda boleh dapatkan kasut sekolah Pallas  7328BK di pasaraya AEON , TESCO ataupun Mydin berhampiran. Pandemic? PKPB? Anda tidak perlu susah hati kalau tak boleh keluar. Beli  Online aje di website www.wow2wee.com


SA  recommended!!!


#pallasshoes #pallas #suriaamandadotcom

#malaysianslifestylebloggers 

 #lifestylebloggers




14 comments:

  1. sama laaa anak sha pon sha pilih pallas..maklumlah mak dia pun geng pallas

    ReplyDelete
  2. Sebut pasal kasut, baju sekolah anak belum buat lagi, alamak.

    ReplyDelete
  3. Sy blom lg beli brg sekolah anak2.. yg msk thn 1 je lah beli baru kot.. sbb kakak abg bj sblm ni x lama pakai.. stationaries pn x perlu beli byk dpt hadiah dr cikgu 😅

    ReplyDelete
  4. Selalu pallas ni banyak kat kedau, senang nak dapat.
    Comey anak SA tu, manis senyumnya

    ReplyDelete
  5. kasut seklah pallaz ni memang bagus. boleh la pilih utk anak thun dpan

    ReplyDelete
  6. kedai akak ada gak jual brand ni selain Bata.

    ReplyDelete
  7. yup.. zaman sek pun memang suka Pallaz ni.. ada juga yang
    lain tapi salah satu mesti ni.. selesa pakai =)

    ReplyDelete
  8. tk beli lg kasut sekolah..tisya bln 3 nanti br start masuk sek..so tgk la bln 2 thn dpn nanti pi beli

    ReplyDelete
  9. pallas mmg sedap pakai dari zaman saya sekolah lagi mmg dah glemer.. seronok dania dapat kasut baru mcm tak caya dia dah form five dah

    ReplyDelete
  10. masa sekolah dulu tak ingat dah jenama kasut hitam saya apa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah