Thursday, December 31, 2020

Menu Last 2020


Hi korang...

Nak buat jugak entry terakhir 2020, hari ni sempena new year eve SA masak 4 jenis lauk ni je...makan berempat je sebab yg lain-lain tak balik...ada yg balik rumah mertua memasing, ada yang x leh balik gak sebab PKPB Selangor. Bukan x nak balik tp x nak mendatangkan risiko buat mak abah..so..better diorang kat rumag diorang je..bahaya kan..kes pun makin tinggi

Jom tengok apa yang SA masak..


Sayur sawi goreng


Kerang rebus


Kari Kepala Ikan Tenggiri


Cencalok Melaka

Masak simple...tapi masa makannya bertambah-tambah..sabar jer la...cane nak fit nak hiking nanti ni...cadangnya esok nak naik Kepayang Hill tapi kawan x jadi plak...so naik Ahad kot...so korang.....Selamat Tahun Baru 2021...semoga 2021 menjanjikan kebahagiaan untuk kita semua..semoga dugaan Covid 19 ini berakhir selamanya agar kita semua dapat menjalani kehidupan seperti biasa.


7 comments:

  1. Takpe untuk tenaga masa naik bukit.

    ReplyDelete
  2. Yang simple² itulah yang bikin menyelerakan sebenarnya..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya lauk akak tu.. Saya da lama xmkn cencaluk.. Sejak2 da xbelajaq dekat melaka sana... Rinduuu

    ReplyDelete
  4. cencalok tu paling menggoda kak... hahahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah