Thursday, December 17, 2020

Jangan Goda Aku

Hi korang...

SA balik dari jogging tadi..rehat kejap bagi badan sejuk...sambil2 tu teruskan pembacaan novel JANGAN GODA AKU nukilan rakan FB Zura Rahman Novelis .. SA cuba menjiwai untuk dapatkan mood enjoy..nak baca novel ni kena time santai2 dan ada mood...kan?psst katanya novel ni love story....okey jom kita mulakan mood sweet2 dan berangan..mula- mula baca macam tak masuk jiwa..okey SA tutup dulu sebab nak amik mood...masa tu maybe dalam kepala serabut macam-macam kan..masalah sana sini...so x leh nak focus...


Cover novel cantik sangat kan


Masuk muka surat 30 macam stuck plak..bukan sebab jalan citer...sebab hilang focus..watak x masuk dalam jiwa SA so SA stop kejap..dah sejuk badan pergi mandi..makan apa segala...but masih yang sama...masih x masuk jalan citer dalam jiwa...

Rupanya...ada benda nak jadi...hati SA x tenteram..dapat msg suruh masuk kerja sedangkan SA nyer turn work from home. Ada kerja urgent nak kena buat..nasib la badan..hehehe....makanya SA stop dulu baca novel ni..uruskan hal kerja..siapkan baju nak pakai esok...then jom ler masuk tido cepat..esok nak bangun awal sebelum subuh nak pergi kerja kan..

Nite korang!!! rupanya hari ni xde entry kat blog ni kan..malam ni baru idea sampai...haha....


10 comments:

  1. cantiknya cover buku no...sweet sangat

    ReplyDelete
  2. okla tu sampai jgk 30 page.. sy beli buku on July sampai skrg belum abis baca haha

    ReplyDelete
  3. alamak.... dah mindset WFH tetiba kena kerja plak.. spoiled mood betul kan

    ReplyDelete
  4. Nice cover novel. Rindu pulak lama dah tak mengadap novel

    ReplyDelete
  5. lam dh tak baca novel.. haha
    sesekali layan apa salahnya

    ReplyDelete
  6. simple cover novelnya. hati tak sedap itu yang rasa tak feel membaca tu kot kan kak. semoga dipermudahkan urusan akak kerja di office.

    ReplyDelete
  7. aduhai..ada benda nak jadi rupanya..takpe, nanti boleh baca balik dari awal..haha

    ReplyDelete
  8. saya tabik orang suka baca buku x kisah buku apa.. sbb saya nye focus span kalau membaca mmg singkat. cepat jemu cepat rasa bosan. tp baca entry blog tak paaa hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah