Friday, December 4, 2020

Set Neo Cook GoShop Memang Best

Hi korang...

Apa sajer la yang SA ni tak beli masa WFH ni kan...ni la antara barangan yang SA beli di GoShop selepas Mak SA buat muka comel depan SA beberapa minggu yang lepas. Sebenarnya barangan ni semua dah sampai lama dah dan sdah guna dah pun...Semua ni gara- gara Chef Wan la ni sampai SA terjebak lagi...beli Set Neo Cook ni siap dapat free 3 barang...Sebenarnya banyak aje kat rumah Sa ni periuk macam ni..biasalah siapa yang tengok GoShop pasti akan terjebak dengan harga barangan yang murah...sebelum ni SA dah beli Air Fryer lepas tu set mangkuk Aurasia Mixing Bowl Food Prep Set..punya la banyak mangkuknya siap ada barang percuma bekas makanan.



Senyum lebar Mak SA bila kotak ni sampai dan memang suruh dia je buka...dia seronok so SA pun seronok


Pan ni Free yang segiempat ni


Square Pan X1 Tempered Glass Lid X1


28cm Wok Pan X1 28cm Frypan X1


Penutup kaca tu barang percumanya...


Bawah wok ni label timbul macam tu..memang cantik dan tak melekat walau atas api, warna pun tak berubah


1 X FOC Food Chopper Dazzi


Set Neo Cook harga RM169..okey lah berbaloi- baloi

Haa...puas la hati mak SA semua dah ada..ada la a few yang dia berkenan dan SA kata sabar mak...nanti- nanti beli lagi..jangan semua nak beli...bahaya macam ni....tokey balak pun boleh  muflis. 
Nasib la mak SA tu tak pandai guna online shopping. Kalau pandai rasanya hari- hari van courier akan singgah kat rumah SA ni....ini yang berturut- turut barang sampai pun jiran- jiran dah pandang- pandang...hahaha...Hari- hari Mak akan tengok GoShop ni...SA risau je..kalau dia call masa SA kat opis mesti SA akan fikir..sure dia suruh orderkan apa- apa ni...hahahha....

Tapi memang GoShop berhantu la...dah beli pasti nak beli lagi...confirm punya...


12 comments:

  1. ehhhh ngengadalah SA ni letak benda camni kat blog. tergedik2 rasa nak beli pan yg 4 segi tu. mcm best je kan kalu buat telur dadar yg gulung2 tu

    ReplyDelete
  2. Cantik-cantik peralatan memasak goshop tu. Mesti mak SA terus bersemangat nak masak-masak ni.

    ReplyDelete
  3. Suka warnanya la SA. Mama PC pun dah sebut-sebut je tu. Bila PC telefon tanya kabar..disebutnya satu-satu. Hehehehe.

    ReplyDelete
  4. comeinya... jarang layan go shop, sbb takut tergoda.. he he he..

    ReplyDelete
  5. Kalau yg suka masak memang bahagia dapat barang masak baru gini...

    ReplyDelete
  6. utk kuatkan semangat memasak ni hhe

    ReplyDelete
  7. Mak Kak SA mcm shida..pantang lepa..checkout hahaa..udah byk dlm chart nih aduyaiii ^_^

    ReplyDelete
  8. SA.. menggoda nya post ni hahaha

    ReplyDelete
  9. bukan main kuali warna pink.. hehehe
    buat muka comel tu yg tak tahan

    ReplyDelete
  10. Tergoda camni. makin banyak koleksi GoShop akak ni :)

    ReplyDelete
  11. cantik pulak pan segiempat dia tu!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah