Thursday, December 24, 2020

Lunch Mr Tuk Tuk NuSentral

Hi korang...

Lunch hari ni SA dan kawan office makan kat NuSentral je..tak tau sebenarnya nak makan kat mana...nampak sangat tak banyak pilihan kat KL ni..ramai kawan- kawan cuti lagi pun kan..so tak ramai kat office..kalau tak ada jer keluar pergi makan kat mana- mana..macam baru-baru ni kami makan kat Nasi Kalut Jitra Mai kat area Gleneagles KL. Masa tu boss yang belanja. dalam hujan pun kami redah...well hari ni makan la kami berdua kat NuSentral dan kami pilih makan kat Mr Tuk Tuk. 



minum air panas kosong je..

Fried Glass Noodles, no seafood..hahaha...SA kena jaga pemakanan sekarang


Phad Thai...



SA dan kawan office, Norlela..

Lepas makan dan lepak jap, temankan Norlela pergi Sam Grocery. Lepas tu kami masuk office semula..mula tadi tengok cuaca mendung. Sekali panas terik plak..masuk office dah pening kepala sebab panas kat luar pas tu masuk office kena aircond kuat pulak kan...

Yeay esok cuti...esok Christmas...

7 comments:

  1. brapa harga air kosong tu? selalu kat kedai gini mau jugak harganya jadi 8 posen

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu SA!! awal hujung minggu kita menjelma mgu ni kan?

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti kak SA..shida pun tgh jaga pemakanan..bercadang nk turut berat..heheee

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti kak..sedap nampak makanan tu..:)

    ReplyDelete
  5. kadng2 sampai mall pun saya n kawan2 susah decide nak makan mana..
    padahal banyak pilihan tapi still susah decide..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah