Tuesday, December 15, 2020

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

Hi korang..

Dah lama SA x join mana- mana segmen blogger. Kali ni saje je SA menyahut cabaran dan berminat nak join giveaway blogger baru Eza Boom Boom , mana la tau SA ada rezeki kan..bukan nak menang hadiah sangat tapi lebih kepada nak support blogger-blogger baru dan menjalinkan persahabatan dalam dunia blogging ni. 


Jom tengok syarat- syarat mudah.

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut:

  1. Follow blog Eza Boom Boom.
  2. Letak tajuk post, "SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM"
  3. Letak banner yang tertera di atas dan letak backlink entry ini
  4. Nyatakan SEBAB (REASON) ingin disenarai dalam bloglist Eza
  5. Tinggalkan link entry penyertaan di ENTRY ini. 
  6. Blogger mestilah beralamat di Malaysia.
  7. Tarikh tutup: 27 Disember 2020 (Ahad), jam 11.59 malam.
  8. Siap!

SEBAB SA JOIN

Sebab utama  SA join segmen ini adalah untuk memberi sokongan buat blogger baru yang sedang meningkat naik. Bukan senang nak senang kan dan harapan SA agar Eza akan terus bersemangat menaikkan platform blogger dan dikenali ramai.

“Don’t give up when you still have something to give. Nothing is really over until the moment you stop trying”

All the best buat Eza.


9 comments:

  1. Hi Suria Amanda. Terima kasih atas kesudian join segmen Eza. Truly appreciate :). Happy blogging dan happy selalu tau :)

    ReplyDelete
  2. wahh siap ada lucky draw dan hadiah untuk paling kreatif..

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen kak. Semoga terpilih masuk bloglist penganjur.

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan dari segmen yang sama

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah