Tuesday, June 22, 2010

MOOD CELARU...MOODY GILER

Teruk la Lisa kali ni..moody giler vavi...xde nafsu nak update blog, jadi pemalas tahap dewa..nak berkemas pun malas giler..selalu x mcm ni..segan kat MIL...tapi Lisa pedulik hapa kan..bukan saja2 buat..kalau dah badan lembik semacam dan loya2....apakah jawapannya???Lisa dah lepas tarikh sepatutnya period..masih x nak check sbb nak tunggu lagi....Kak Yus..andai benar telahanmu..cewah...welcam to your club la yo..tapi bila mcm ni best...husband bagi perhatian lebih...ari tu Lisa nak makan ikan parang yang ada telur..x kisah masak apa..dapatttttt..sayang abang la.....hehehehee...jgn marah and jgn kata Lisa over eh....

8 comments:

  1. waahhh.. tanda2 dah ade dah tuu... congrats in advance kalau betol yer!! tak sabar nak tengok baby lisa pulak! :D

    ReplyDelete
  2. waahhh.. tanda2 dah ade dah tuu... congrats in advance kalau betol yer!! tak sabar nak tengok baby lisa pulak! :D

    ReplyDelete
  3. adekah itu petanda shu nak dapat anak sedara angkat baru??? hehehe...

    ReplyDelete
  4. ehehehe!! kalo takde mood memang begitu, harap2 lisa berisi ek, bestkan cik somi bagi perhatian lebih, hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Lissa... ade TAG tuk Lissa tau...

    ReplyDelete
  6. kalau betul : tahniahhhhhhhhhh !

    ReplyDelete
  7. insya-allah berdoa banyak2 k...mana taw..sama2 la kita mengharungi saat2 baru nie lak...hehehe memang saat2 macam nie insya-allah apa saja yang kita nak..pasti dapat antara lambat @ cepat jerk...jangan pikir yang bukan2..yang penting kena enjoy...nanti dah bersedia sila check k....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah