Thursday, June 24, 2010

Pau Kacang


gambar ihsan google
Memang mengada2 la tekak Lisa ni...dah la asyik muntah2..nampak benda lembik skit loya...tgok kuih kasui pun loya...tiba2 teringat kegebuan Pau Kacang....oh..ini tidak boleh jadik...harus cari Pau jugak..selalunya kat stesen Petronas ada jual...gigh jugak time2 tu suh hubby Lisa berenti kat Petronas,Lisa nak jugak pau gebu, x gebu x nak...sekali hampagas...mmg xde...lum sampai katanya..Lisa siap nangis ok..tgok muka en hubby dah cuak..xper2 yang...abg carikan jugak...pergi kat area pasar tani..alhamdulillah..ada....gebu mcm dalam gambar cilok tu...gambar tgh makan x amik....perangai Lisa ni kalau mkn pau kena buang kulit luar dia...huh..mabeles..hubby Lisa pandang jer Lisa makan sambil telan liur...dia beli 4 biji..satu Lisa hulur kat dia..dia x nak..Lisa belasah semua..kira puas la....hahahaha..tapi tengahari muntah balik...siut jer..mcm rugi jer Lisa telan pau tu...semua nak tahu Lisa dah check ke belum kan....jawapannya....BELUMMMM...!!!!nanti2 la bila dah get ready..hehehee..ikut ckp kak yus...sabar eh u olls...

7 comments:

  1. mesti confirm lisa preggy nie!! tahniah in advance yerr! :D

    ReplyDelete
  2. yer la.. confirm nie..hehehe... tahniah lissa...

    ReplyDelete
  3. tanda2 tue dah ada ..... insya-allah lisa dah lewat period baru lama dah...klu more than a week dah leh la buat test...but remember..tawakal n berserah..seandainya ALLAH menginginkan rezeki buat lisa..maka terima dengan seadanya..tapi klu sebaliknya..jangan kecewa...enjoy ur honeymoon k...

    ReplyDelete
  4. jangan bikin suspen.pregnant ke ?pau ni akak tak berapa suka.kulit cam tawar sikit.sebab terlampau gebu sangat macam tak de rasa isi dia.kalau pregnant cakap ye.

    ReplyDelete
  5. hihi suspens betol lah..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah