Wednesday, June 30, 2010

MALASNYA...




Kenapa malas sangat hari ni?Korang ada tak rasa malas giler mcm ni...

apa2 pun...layankan la gambar anak buah Lisa..Nama dia Tiya

tgok senyuman dia....tenang jiwa jap...hahahahaha

6 comments:

  1. aku hari2 malas, hehehe :)nak update blog pon aku malas dah..adoii..

    ReplyDelete
  2. malas tue dah macam sindrom dah kat opis akak nie...semua orang malas..ehheehhehehe *tanak ngaku diri sendiri malas.. :P*

    p/s: lisa dah check lum?? jangan biar lama2 sangat taw..sebab klu taw awal2 dapat jaga diri dapat elak apa yang boleh..dan apa yang xbleh..klu dah lepas due 3 minggu tue dah bleh la check k....take care

    ReplyDelete
  3. iras muka lisa lah...cuba letak gambar lisa masa kecik..sama tak?

    ReplyDelete
  4. anak sedara lisa cam muka lisa la...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah