Monday, June 14, 2010

Malam Berinai - Purplelicious..hehehehe..








Malam berinai pakai songket purple, Kak yus mesti teruja coz warna ni peberet dia kan...melampau lak rasanya kalau nak mak yong tuh dtg siang ngan malam kan...hahahaha..tapi respect kat Kak Yus, tak sesat pun..kawan opis Along Lisa sampai sesat ke Rembau..patutnya semua konvoi tapi yang sorang tu satu family mcm confident sesangat..harus la along bengang sebab dia kan antara manusia yang paling sibuk..satu hal nak kena pi jemput..

4 comments:

  1. wah memang cantik la lisa kaler songket tue...lebey kurang kaler masa akak sanding dulu...memang peberet la..heheheh..akak xsesat la..brapa lama duk kat seremban tue dulu..almost 6years jugak taw..jadi penghuni seremban 2...heheheheh...

    ReplyDelete
  2. cantik pepel kaler tu...emmm..nk mcm ni gak la nti

    ReplyDelete
  3. lisaa look sooo sweet in that costume! nampak classic sangat!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah