Monday, June 28, 2010

Selamat Pengantin Baru Shahir & Nurul 19.06.2010

suram kan?
baju perantin ni cantik..

alololo..

pelamin and bunga telur
masa ni cantik sangat2

Kisah ni Sabtu 2 minggu lepas..masih lagi sepupu Lisa tapi kali ni dia sebelah abah Lisa, anak kepada Mak Ndak Lisa.Wedding dia ni di Port Dickson,dengan cuaca yang panas membahang, almaklumla kan..nama pun Port Dickson..kalau x panas memang x sah.Lisa pergi sana satu family dan Tema pengantin kita kali ni adalah Hitam dan Kelabu, serba serbi kaler tu termasuk khemah..adalah suram ok kaler tu..pucat jer..ish...tak sayang mulut tul la Lisa ni...nak komen wedding orang sukahati je...tapi serius...mmg pucat..baju pengantin adalah superb..tapi kaler dia jer....pelamin ok la warna putih....bunga telur..beg buah tangan...hitam dan kelabu...x caya leh tengok gambar....mati la kan..komen wedding org..apapun buat mu Shahir dan Nurul..Selamat Pengantin Baru..marilah mengikut jejak ku.....yahooo...kalau tau kahwin ni best..dulu lagi dah kahwin dah..larikkkk......


3 comments:

  1. selamat pengantin baru...hitam & kelabu kalau tambah gold would be very nice.

    ReplyDelete
  2. akak suke gilerrr ngan baju warna kelabu taw! and baju pengantin tu memang tersangattt lah gorgeous! ;D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah