Saturday, June 19, 2010

Apakah Lisa Dahhhh.....takuttttt...serammmm....

Lisa x sihat..dah seminggu badan ni sakit2 aje,pagi2 muntah..x leh bau benda2 yang biasa Lisa bau..cepat terasa la plak..mmg sensitif...

Pelik...memmang pelik..pinggang sakit2..Breast apata lagi dan yang nyatanya...Kulit Muka Lisa nampak gelap..dah x cerah macam dulu..selera makan kurang....KENAPAAAA.......

Adakah Lisa terlalu penat???/

Adakah Lisa mangalami perubahan?

Adakah Lisa dah Tutttttt......

Aduhai..takut nak check..kalau negatif mesti frust...tolong la kakak2 sekalian....sapa2 ada pengalaman..tolonggggg...

17 comments:

  1. hehehe...no comment !!!! :-)... blushing...

    ReplyDelete
  2. jeng jeng jeng... hehe..
    cek je la yang.. tp jgn berharap sgt k..
    bak kata awk la, kang negatif kecewa plak..
    akak doakan yg baik2 ya :)

    ReplyDelete
  3. Salam bertandang malam minggu
    apa projek gamaknya malam ni yek?
    moga anda selalu sihat...

    ReplyDelete
  4. salam,
    kalau betul, alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. takpe.. buat jerk test... kalau positif.. alhamdulillah.. its your rezeki... and enjoy your preggy moments... but if negatif jgn risau lah! masih terrrrlalu awal buat lisa... enjoy your honeymoon session right now! if not later you will really missed to be together! so do enjoy it! :D

    ReplyDelete
  6. peknen la tuh..alhamdulillah....

    ReplyDelete
  7. to all
    -ala risau la..segan pun yer jugak..sbb rasa mcm cepat sgt..x per..Lisa akan check awal pagi esok..harap2 semua berjalan lancar..kalau jwpnnya pasti Lisa akan umumkan....

    ReplyDelete
  8. aik.. macam tanda2 preggy je..
    semoga betul.. amin.

    ReplyDelete
  9. lisa..apa keputusannya..?

    ReplyDelete
  10. Kalau Cik P dah lewat..memang itulah tanda2 nya..

    Mesti tak sabar2 nak tau result kan? mana resultnya?

    ReplyDelete
  11. adekah? hihihi..g la check.. :))

    ReplyDelete
  12. hi semua...

    Lisa masih lum check lagi...takut nak menghadapi...kalau xde takut frust..kalau ada takut and seram jugak...sabar2 eh..

    ReplyDelete
  13. check jerk...tapi ingat jangan letak kan harapan yang tinggi menggunung...kalu positip...tahniah dari akak...tapi klu negatip..anggap ALLAH belum nak bagi rezeki buat lisa....insya-allah ALLAH tahu apa yang terbaik tuk setiap umatNYA..dun worie k...klu betoi welcome to the club...
    akak dulu..memang ada la alami perubahan secara skit2...cam penin...loya...sakit breast....dah alhamdullilah after 8bulan kawen akak sah preggy...rezeki ALLAH..

    ReplyDelete
  14. i'allah kalau gitu gaya nyer.... ade rezeki kot!! hehe akak dulu pun tanda2 cam lisa gak...... cume jgn excited je... kang frust lak!!

    ReplyDelete
  15. insyaallah.. akak doakan yang terbaik untuk lisa.. ala tak de la terlalu awal pun... sedang2 elok tuh... jom rapatkan saf ngan akak2 nih.. hiks...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah