Monday, June 28, 2010

Transformasi Baru Dania

dari rambutnya elok mcm nih...terus jadi begini
v
v
v
v
v
v
Ni semua kerja Mak Chu dia...ada ke budak beso ini dah di layered rambutnya...harus la mama dia yang sentap dulu kan..dah la balik only weekend..balik2 tengok anak dah rupa anak cina mana ntah
gaya terbaru dania...besar dah dia..rasa mcm x puas jer pegang dia masa baby dulu
pose bersahaja
sebenarnya budak kecik ni nama dia Intan..sepupu Lisa kira dgn dania dia pangkat mak sedara la...tapi apa diorang kisah kan..nampak x perbezaan diorang ni..umur sama tapi Dania tinggi menggalah...
cewahhhh......
Layankan aje la gambar2 diorang ni..seronok buat entry kanak2 ni sebab diorang ni suci murni..sejuk je hati tengok muka diorang nak plak time diorang tido....


5 comments:

  1. nampak jelas sangat yg lisa suke kanak2 kan...

    ReplyDelete
  2. ok apa style rambut mcm tu, budak2 buat fesyen apa pun masih nampak comelkan..

    ReplyDelete
  3. alololo... bukan main pandai dania berposing yerr... :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah