Wednesday, June 23, 2010

Oh Tidakkkkk...Kulit Bawah ketiak gelap...

gambar sekadar hiasan dari cik google

Bangun tadi pagi bersiap nak ke tempat kerja Lisa perasan kulit bawah ketiak Lisa gelap...perubahan hormon ke?aduhaiiiii....sungguh x cantik..kalau betul Lisa mengandung sure macam2 alahan akan Lisa hadapi selain muntah2 waktu pagi ni.....Risaunya....selamanya ke Lisa mcm ni?Mesti x larat nanti kan?Kak Yus....tolong la..betul ke kulit bawah ketiak ni gelap sebab mengandung?tempat2 lain cane?x pasal2 Kak Yus jadi tempat refer kan..sabar jer la Kak Yus dapat adik mcm Lisa ni...


7 comments:

  1. akak tak pernah alami cam ni masa pregnant.cuba lisa buat pregnancy test.Tapi kawan akak kena cam ni, leher dia ngan kat mana tempat berlipat semua hitam.setiap org lain-lain.

    ReplyDelete
  2. lain orang lain perubahan dia...tapi memang ada fakta yang mengatakan orang yang mengandong...akan mengalami kegelapan kat sesetengah bahagian...contohnya cam taik lalat yang b4 this cam xbrapa jelas..tapi masa mengandong akan jelas kelihatan...dun worie nanti akan back to normal...bab alahan tue pun sama...cam akak..alahan dari awal preggy sampai nak masuk 4bulan jerk..pas tue dah ok...masa alahan..memang xleh bau2 sebarang bentuk wangian la...perfurm ke..masakan ke..smua akak penin n loya n muntah...tapi dah masuk 4blan ke atas dah back to normal la..cuma kadang2 tue jerk la..ada rasa nak muntah skit2...tapi ada setengah orang lak...sampai deliver dia nyer alahan..dan ada jugak yang xda alahan langsung..tapi sangat skit la orang yang cam gitu...dun worie semua tue pengalaman indah..mula2 memang rasa cam down skit la..tapi lama2 ok...

    ReplyDelete
  3. hye lisaa..pasal contest tu..senang jer..lisa p kat design..pastu ambik add gadjet.. pastu ambik picture...then lissa browse picture tu .. automatic dia akan kuar kat sidebar lissa...

    lissa.. de YM x? add la shu ctshuhadah@yahoo.com
    senang kita nak cerita lebih lanjut.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Akak masa pregnant kat bawah ketiak memanglah hitam..sampai akak sendiri geli nak tengok tau...

    kat tengkok sikitlah..tak ketara sangat..

    tapi lepas ajer bersalin..habis patntang...belek2 plak..langsung x hitam dah..back to normal..cantik ajer :D

    ReplyDelete
  5. xper... nanti back to normal la tu...
    *wah, cam ade pengalaman jer ckpnya yer... hehhehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah