Tuesday, June 8, 2010

Happy Birthday Kak Long yang ke 32 thn

gambar lama,xde gambar baru
06.06.2010 yang lepas adalah birthday kakak kesayangan kami yang ke 32 thn..tua dah ko long...bila lagi nak kahwin ni..sempat ke nak tambah anak nanti ni...x sambut apa2 pun sbb masing2 penat..mula2 nak jugak la buatkan majlis tapi dia kata nanti dulu la..bila2 leh sambut...
Dania lagi teruja nak buat majlis..ada ke suh mama dia pakai mcm princess dan tiup kek..dia ingat mama dia mcm budak2 agaknya....ntah apa2 ntah..by the way Semoga Panjang umur dan murah rezeki ..akak doakan yang terbaik buat along...

6 comments:

  1. Happy b'day kak longgg... stay cute alwayss keh! ;D

    ReplyDelete
  2. Suria sama ngan harijadi Firdaus (anak akak) 6/6 gak.happy birthday kak long , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  3. Amboi...nampak muda kak long hang neh. Mustahil blum ader steady bf.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah