Monday, June 28, 2010

Sambung Belajar di UNIMAS SARAWAK...

Dikno dan emak
Lupa nak citer,adik bongsu Lisa si Dikno dapat sambung belajar di UNIMAS Sarawak,Jumaat nanti akan berlepas ke sana..family Lisa sumer pergi hantar dia kecuali Lisa dan suami,angah dan family.Tiket semua dah ready cuma dia tgh settlekan fomema dia,kena pi imigresen buat kad perjalanan dan mcm2 lagi la...dia pun dgn rasminya dah berenti kerja last week tapi kesian x dapat gaji pun, majikan dia x bagi gaji..sebab dia dah confirm jadi sepatutnya kena bagi notis 2 bulan..disebabkan itu dia x dapat gaji...kesian kan..sib baik along banyak tolong dia..dah la member banyak benda nak kena beli..tapi x per la..itupun atas budi bicara majikan dia..kalau x sure dia kena bayar 2 bulan gaji kan...apa pun Selamat berjar lah yer..jgn nak memain lak..dulu Diploma la ni Ijazah...pada mak,abah,along ateh dan dania..hati2 jalan tempat orang...jangan lepa dan biarkan mak abah..dania tu jaga..itu tempat orang, kita x tau mcm mana...

5 comments:

  1. eeeiii, kenapa tak bagi gaji, ala tu sume atas budi bicara patutnye kan :)

    takpela ini utk masa depan :)

    ReplyDelete
  2. tahniah dikno...belajar elok2..ingat budi & jasa ibu bapa & ahli keluarga membesarkan kita..

    ReplyDelete
  3. Salam bertandang..
    moga hari isnin mu
    ceria dan anda selalu
    sihat sejahtera..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah