Tuesday, June 8, 2010

Kronologi Nikah 2 - Persiapan and Berinai Kecil

orang kuat yang pakaikan inai,ateh
khusyuk tul...

Hish..Lisa sebenarnya x suka pakai inai...tapi dah terpaksa kan..

hehehee..senyum2..jap lagi nak pi bilik air cane..nak garu kalau nyamuk gigit cane...

dak kecik nakal..berkepit jer la ngan ibu dia..

Ramai tukang sibuk duk mengusik
abah tgh demam..x kebah2..
masing2 kepenatan
yang baju kelabu tu abang ngah Lisa
masing2 dah landing dah
ni lak pak uda Lisa dari Langkawi..member baru sampai..
cakkk!!!


Lisa berinai hari khamis malam jumaat,rumah dah mcm tongkang pecah dah, masing2 dah penat dari siang buat kerja..sepupu2 dan adik beradik dok mengusik Lisa..Lisa pakai Inai ni sampai kul 2 Pagi..x merah pun...bayangkan pakai dari kul 9 mlm..sampai kul 2 pagi..last2 baru tau sebab apa..sepupu Lisa ckp maybe sebab daun inai tu muda...hmmm..ada ke patut ambik daun muda..memang la x merah...sengal la...


4 comments:

  1. waaa...
    mase nieh mesti dah teruja nieh...
    hehehe...
    ;)

    ReplyDelete
  2. BESTNYE...SHU SUKA PAKAI INAI...SUKE SGT..HEHE...

    ReplyDelete
  3. time nie memang tension giler lar kann... nak gie toilet nak garukk semua kene tahan! hahaha..

    ReplyDelete
  4. sekarang banyak orang duduk taman.. nak carik pokok inai pun tak jumpa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah