Tuesday, June 8, 2010

Nilai 3 - Beli bunga utk bilik pengantin







Bunga bilik pengantin ni Kak Long yang taja...mekasih la bebanyak..tema merah putih..sib baik x de bunga warna hitam..kalau x harus meroyan nak bunga sama tema jugak..dushhh!!sila debik Lisa..orang dah sponsor banyak citer..bunga simple mcm ni pun rega dia RM200,kagum tengok mamat bangla tu hias bunga tu..laju jer dia buat x sampai pun 10 minit..kalau la Lisa yang gubah..sure esoknya pun x siap lagi..Lisa memang buta seni ok...so kepada kawan2 sekalian especially Kak Yus, Kak Cdot, Shu and Kak Neena kalau nak beli bunga ke kain ke..jom Lisa leh bawakkan ke Nilai 3...hik hik..bawakkan aje la...beli..sendiri beli la.....Larikkkk.....


5 comments:

  1. wah..pandai bangla tu gubah bunga kan... hehehe.. shu rajin gak singgah nilai 3 kalau travel area sana.. tp, panas giler la kat sana... huhuhuhu...

    lisa.. bila nak updates majlis nikah??? x sabar ni...

    ReplyDelete
  2. ala... lisa belanja larr... baru syoik nak jejalan! hahaha..

    ha'ah.. cepat lah update pasal you wedding bak kata shu tuu.. tak sabar nak tengok lisa dlm tema merah putih gak ker?

    ReplyDelete
  3. bole pegi tp lisa blnja hek...

    bestnya dpt baju raya...bole la lisa..bole la...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah