Tuesday, April 26, 2011

365 Resepi Istimewa Chef Hanieliza

I memang suka memasak dan suka mencuba resepi orang....balik kg ari tu tgok my cousin ada beli buku ni...giler tebal...gigih tu snap gambo...resepi agak simple dan senang2 jer..bahan2 pun mudah cari..kalau x salah chef ni ada blog jugak kan...tp x tau mana satu...
so u alls kalau nak dapatkan resepi kena la ke kedai buku yer...PWTC tgh ada pesta buku kan..mana tau kot2 ada jual buku nih....

 pandangan depan
 model x berbayar...
 antara gambar menu
 sgt tempting

banyak sangat resepi....kalau dah takde idea nak msak..belek jer buku tu sure dtg idea....
i rajin nak mencuba..nak pulak..ada mak buyung kat umah kan....

4 comments:

  1. mmg glem gak chef haniliza ni.dia aktif di cari.com.ade blog jugak.pnh terpandang buku dia ni kat harris.bpe puluh hengget tak ingat.tp review kate ok.sbb respi sme sedap2 n simple.tak pening pale nk cri bahan yg pelik2.

    ReplyDelete
  2. setahun punya resepi tu..hehehe...

    suka masak gak!!!

    ReplyDelete
  3. satu hari satu resepi..wahh..kalau dah pandai boleh buat meniaga kt pasar ramadhan nnt

    ReplyDelete
  4. HARGA DIA X smapai rm40 ringgit rasa daam rm39.90 kut..cuba tgk kat popular..,,bagus jugak buku nie..bahan 2x nak masak pun senang nak cari..murah2x lak 2..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah