Tuesday, April 5, 2011

A Visited to Serikin@Sempadan Kalimantan

I dapat email dari adik bongsu i nun jauh di Sarawak..ni gambar dia masa pi jenjalan kat Serikin atau  Sempadan  Kalimantan...macam2 ada...agenda minah2 ni adalah mencari cicak tokek..nak buat apa..i tak tahu la..dia pun x bercerita secara lanjut...apa2 jom tgok gambar...

 3 dara konon pinggitan
 tetiba ada minah gunjai kat situ...
 Kesian nengok payung ko dik...
 mungkin mamat belakang tu ckp ada aku kisah ko nak posing depan kedai aku...
 pandangan Serikin la kot...
 Udang kering dan ikan masin..kalau x kenal pi masuk darjah 1 balik
 madu itu racun..
 barangan kemas..
 perkakas dapur..suka tgok kuali yg besor tuh..
 tembikar la kot...
 barangan lama
macam2 ada kan...klasik..tembikar dan phone lama tu cantik buat hiasan kan?
itu jer gambar dia kirim..dia pun sama pemalas..nanti dia kirim lagi katanya...dalam pada2 sibuk nak exam sempat pi jenjalan kan?sabar aje la...

4 comments:

  1. uwaaa~ along panggil dyha gunjai. hahah

    ReplyDelete
  2. dee akan ke kuching julai ni..serikin ni dh masuk list tmpt yg mesti dilawati..hihihi..

    ReplyDelete
  3. macam best ek tpt ni..terutama bila tenguk barangan lama tu..ishhh kalaulah dapat memang seronok sungguh terutama cerek tu..

    bekas tu bukan tembikar tapi diperbuat dari marmar..akak ada beli dulu di jakarta..msh digunakan bila hari raya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah