Monday, April 18, 2011

Update Lisa Warded

Salam u olls i bagi pihak adik i..Lisa..menyampaikan perkhabaran ttg dia...masih warded..insyallah kalau doc pakar berpuas hati dengan kesihatan Lisa dan babies..hari ini maybe boleh keluar ward..memang panik u olls masa dia sakit tu..ingat memang nak bersalin dah..contraction every 10 minutes..nasib baik laluan x buka dan nasib baik doc decided utk tidak membenarkan Lisa bersalin sebab paru2 baby masih belum matang disamping berat babies baru cecah 1.2kg.. Harap2 today dia boleh keluar..kesian pulak dia warded dari hari Jumaat ari tu..dengan x selesa..dengan kiri kanan org bersalin..i faham perasaan dia..andai kata doc paksa jugak dia bersalin..sure babies dalam incubator...maknanya lama la Lisa dalam ward... Insyaallah..i akan terus update u olls once dah dapat perkhabaran dari Lisa..i pun baru start kerja today and was on MC last week...sengal otak duk umah lama2...

9 comments:

  1. along.. duk umah lah best..kalau nak lagi best..tgk wayang tak pun gi shopping...

    send my regard to lisa yer.. wishes her all the best.. n take care

    ReplyDelete
  2. Cik Pah
    - nak kluar umah pun x larat Cik Pah, i pun x sihat..pasai tu MC..susah la...nak shopping xde kawan laks..

    ReplyDelete
  3. wah kesian..cpt2 kuar ward..boring pun dok cne lama2

    ReplyDelete
  4. hope lisa n baby x paper...
    *my sis in law yg beranak kembar pon mmg bersalin awal sebab tak larat bwk 2 baby... tp alhamdulillah, tak pape...

    ReplyDelete
  5. faisal
    -thanks..insyaallah today discharged

    ReplyDelete
  6. InaAchik
    - Lisa dah ok..babies also..cuma kena pantau perkembangan babies by doc pakar..sama2 kita doakan ...

    ReplyDelete
  7. sama2lah kita mendoakan keselamatan lisa n babies...insya-allah moga2 diorang kuat...get well soon lisa...

    ReplyDelete
  8. hrp lysa n baby takde pape la...mmg serabut kalau dok wad lelama...

    ReplyDelete
  9. Harap2 semuanya berjalan dgn lancar..
    pray hard for lisa :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah