Friday, April 1, 2011

Sorry...I Tak Layan April Fool

Today i sampai2 kat opis...i memang dah alert dari rumah...kat opis i memang la xde mengamalkan benda2 such as april fool ni....sebab hari2 memang akan terkena...huhu...tapi today memang i berhati2..dgn kwn2..ngan words diorang...apa segala benda la....pada i..bergurau x salah..tapi kalau melampau tu...memang la nak kena kan...
So u olls..ada sesapa yang dah terkena ke?
Update ibu mengandung...ari tu dia pi check up kena minum air gula...nak termuntah katanya tapi tahan..memang dia ni penakut minum ubat ke makan ubat ke...asyik la nak terjeluek..apa pun..dia berjaya menghabiskan air gula tuh..walau x sedap..tapi di gantikan dengan makan McD..amboi2 ko....bukan main erk..sib baik ngan laki ko..kalau ngan along..xde makna..malas aku nak layan ko...x best ke air gula tu? aku minum ok jer pun...xde lak nak termuntah ke apa...so..update babies..dua2 sihat and sangat aktif...bagussss....kuat menendang...jantina???heheheheh..kami dah tau dah..cuma si mak buyung x kasik heboh2 lagi..so u olls..nanti kan update dari Lisa la yer..x pun kalau i dah dpt green light dari Lisa nanti i akan sebarkan disini...
Setakat ni persediaan utk baby dia dan hubby dia dah beli dah...setiap baby dah ada 10 pasang baju sorang..eleh..percaya la..sure bertambah....cuma tinggal nak buat barut utk baby jer..untuk dania dulu ada tapi abah x bagi guna lagi...takut gatal2 kulit baby kan...so..Lisa decided utk beli kain dan mak akan buatkan..okey la tu..kang beli yang dah siap x sesuai lak kan...tp pada i..elok ler beli yang dah siap..sonang yo...x yah susah2 nak buat sebab my mum tu bukan nampak pun nak cucuk jarum...so..tunggu la yer..update seterusnya ttg Lisa and babies..kalau korang x sabar....i lagi x sabar noks..nak dpt anak buah 2 org sekaligus...gerammmm jer tgok baju2 babies kat pasaran...but sabar la yeks..tunggu diorang keluar dulu..

4 comments:

  1. alhai bestnya... i pon tak sabar nak tggu baby besar dlm perut ni.. hihi

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    ReplyDelete
  2. hhehehe... ada kesah yg sangat tingat april fool

    ReplyDelete
  3. kesian kt ibu, huhuuuu.... bak add... nnti nk kirim present, yeeayyyy

    azad1579@yahoo.com

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah