Tuesday, April 19, 2011

Wajah Mak Buyung Kena Warded

Kebizian melanda i dari pagi..ni take 5 buat entry ni..u olls ada yang rindu ngan Lisa kan...kat bawah ni ada beberapa keping candid photo Lisa yang sempat i kidnap guna hp bodoh jer..maaf andai quality gambar kurang....
Tak leh tido baring...kena bersandar..

x pun tido duduk jer...
eleh sipu2 malu sebab apa ntah..


nampak segar sikit..


Apa pun kita doakan yang terbaik untuk Lisa and babies...moga semua dlm keadaan baik...i masih menantikan berita dari Lisa..dengarnya today dia ada checkup kat Pakar...

lagi berita tunggggguuuuuu...

5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah