Saturday, June 20, 2020

Chocodap's Tau-Tau Dah Habis

Chocodap's Chocolate No 1 Malaysia

Hi korang....

Hari ni SA nak recommend pada korang choc yang sedap giler setanding premium choc di pasaran sekarang. Tak sangka ada choc yang super sedap kat dalam Malaysia, rasa macam choc Beryls tapi pada pendapat SA ianya lagi sedap...eh..eh...bukan condemn ye..SA cuma bandingkan...setiap choc ada kehebatannya kan...but SA jatuh cinta pandang pertama dengan Chocodap's ni....

Sampai jer choc Chocodap's ni kat rumah pagi tadi memang terus kena rebut..anak- anak buah SA memang jenis suka makan choc. Nak plak diorang tak pernah tengok choc jenis macam ni..selalu beli kat pasaraya kan...sebenarnya Chocodap's ni merupakan bisnes kawan sekolah SA. So SA promote la kat sini bisnes kawan SA..SA cuma tak sempat nak buat photoshoot proper sebab dah kena rebut ngan anak- anak buah kan...x sempat..dapat amik gambar sikit je....kalau bab choc masing-masing memang tak leh tunggu...


SA pilih Combo 5 pack dan dapat free truffle choc jugak...best giler....


Almond Milk


Raisin Milk


Almond Dark Choc


Raisin Milk

SA sempat amik gambar diorang ni je....jadi la kan untuk SA buat entry ni sikit...












Terdapat 5 flavour macam dalam gambar tu...


  1. Almond Dark Choc
  2. Almond White Sesame
  3. Almond Milk Choc
  4. Raisin Choc
  5. Meteor 
Korang kalau nak cuba..boleh la contact ig yang SA share kat bawah ni....support bisnes kawan SA kan...ramai cakap Chocodap's ni memang best. Harga pun berpatutan dan combo yang disediakan apun memang menarik...tak rugi cuba tau...

Berminat boleh hubungi

Tel : 013-3508614

6 comments:

  1. Pandai si kecik tu posing hehe

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak makan coklat macam ni.

    ReplyDelete
  3. Amboii yg pakai baju pink depan tu..geram nk cubit pipi bambamnya

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya.Kalau PC pun terus makan ni SA.Jangan kata anak-anak buah SA.

    ReplyDelete
  5. Nani paling suka yang almon milk, memang sedaap!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah