Wednesday, June 24, 2020

Random Photo This Week

Hi korang..

Aduhai sibuk betul SA 2 hari ni...tak sempat nak menjengah ke blog..PV pun dah jatuh merudum dah..SA cuba untuk konsiten tapi tak leh nak buat apa sebab kekangan masa dan kerjaya. Apapun SA cuba jugak yang terbaik untuk kekal konsisten. SA blom ada cerita terbaru untuk SA share..so hari ni SA nak share tnetang random photo. Dh terlampau banyak photo yang SA snap dan simpan dalam hp. Nak kasi clear semua dalam folder. Nak buang sayang plak kan..so share je la kat dalam blog ni..as long as SA boleh jer jadikan dia entry...dari takde bahan nak share kan...nak harap review nyer entry yang terbaru lambat lagi deadline..hehehe...

Jom kita tengok gambar apa yang ada...


Bunga yang segar dulu dah kering...ada sesapa nak bagi bunga lagi tak?


Pagi ni transfer all data from desktop pc to laptop...nasib ko la SA dapat laptop so jangan lupa buat kerja kat rumah


Last week kat area Glomac..nampak Damansara Intan...x tau la tempat apa malas nak google


Beli online jer diswashing ni..murah pun murah...beli kat shopee under seller Unilever..terbaik service, hari ni order esok sampai dh


Beli pants Zara...cantik tak?


Rojak buah je untuk tengahari...SA x makan tengahari sekarang..more to makan buah..konon la diet..


snap pic condo mana ntah ada pameran kat Glomac


Singgah Jaya Grocer cari barang dapur...ternampak bunga kantan..mak aii...sebatang dekat RM3 ko...kat kampung dapat free je


Nanti nak makan kat sini...not bad gak menu dia...


Terjumpa maggi goreng ni ha....x tau la sedap ke x


Dah sampai masa dan bulan..jerawat berlumba2 keluar..


Pokok bunga peninggalan boss lama..masa MCO ari tu ingat mati dah...eh..hidup lagi rupanya..terus amik dan jaga..


Vietnamese spring roll flovour chicken...ok la not bad


Nasi ayam makan Ahad lepas masa kena kidnap ngan kawan sekolah


Tepung pelita beli kat food court..


last week...si debab ni...


Pampered myself


anak- anak buah hat yang perempuan...4 orang ni dah macam 40 orang


Choc best Chocodap's


Beli bag ni sebab nak start travel dah nanti...bag lama ntah mana ntah


Sabtu lepas masak daging...lauk dah siap lupa amik gambar


Sabtu lepas jadi babysitter sebab ibu ayah diorang ada urusan kat KL


Last day Siti Aminah....


Bukan nak tunjuk ketiak tapi nak tunjuk lebam kat lengan tu..jatuh bilik air..terhentak kat toilet bowl..nasib x retak just muscle strain je..


bab gemukkan badan bagi je kat SA


Kucing jiran ni manja..hari2 teman SA waktu pagi 


Kat Jaya Grocer kena pakai ni


Fav tapi tak leh makan selalu...kolestrol naik nanti


Amalkan social distancing dalam MRT...

Itu aje random photo yang SA boleh share hari ni...yang selebihnya nanti SA share lagi...inipun rasanya macam dah banyak betul share ni...kang jemu plak korang tengok...

Jumpa lagi next entry


16 comments:

  1. Memang rawak gambar-gambar yang ditunjukkan.

    ReplyDelete
  2. sedap menyelerakan semua gambar makanan SA ^_^

    ReplyDelete
  3. Siapa la nak kasi nieyl bunga cmtu ya..hehehe...
    amboi beli beg nak travel mana tu kak..

    ReplyDelete
  4. Semoga lekas sembuh lebam tu SA :)

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaa nasi ayam dengan rojak tu kak SA! Terliur pula tengok malam malam ni. Wow dah ada magi goreng cili kampung pula dah, boleh lah cari nanti.

    ReplyDelete
  6. Sambunglah akasia balik
    Pasti mencanak2 naik PVnye

    ReplyDelete
  7. Allahu hati2 kak SA. kita pun pernah terlanggar tangan kat toilet bowl pernah lebam masa nak cuci sakit..

    ReplyDelete
  8. hoaaa..x pernah gak buat random photo camni... Banak betul share ek.. HAHA.. sy geram chocodaps tuuuu... Take Care SA, wherever you go. ehehe

    ReplyDelete
  9. saya bnyak gak gambar dalam gallery tp mls nak transfer mask laptop..haha

    ReplyDelete
  10. Comel ja entri ni...
    Akak.. Bunga tu sapa bagi? Tu dari slo5 akasia ke kak

    ReplyDelete
  11. cantik seluar tu... sesuai dengan SA
    bunga kantan memang mahal lah SA, balik kampung ni nak songlap makcik punya bunga kantan
    maggi cili api tu dana dah cuba, sedap juga dan ada rasa pedas- pedas sikit...

    ReplyDelete
  12. macam2 aktiviti SA sepanjang minggu ni. Takpe buleh jadikan kenangan next time.
    Bunga kantan kalau kena musim raya memang melambung naik. mujur hari tu kat NSK RM3 dapat 2 batang.

    ReplyDelete
  13. Ada office ammi kat Damansara Intan tu SA. huhu

    ReplyDelete
  14. Tak boleh jadi ni. nak kena jugak letak random pic hehe sebab best je buat mcm ni. oh ya, jaya grocer mmg kena pakai glove kan hehe. awkward sikit sebab tak biasa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah