Thursday, June 11, 2020

Surprise!!!

Hi korang...

Apa perasaan korang apabila tetiba dapat surprise..ada plak yang hantar bunga kat korang sempena birthday korang...the best part is korang x tau pun sape yang hantar bunga tu...ada ucapan tapi takde nama..ayat pun kalau sekali baca memang menggetar kalbu...tapi tu la..x tahu plak siap gerangan yang bagi...

Actually, selama SA kerja kat Malakof ni dan selama SA bergelar ibu tunggal ni tak pernaha lagi SA dapat bunga...terkejut jugak tadi ada florist bagi bunga ni...salah orang ke..or nak bagi boss SA ke...rupanya untuk SA sendiri...gelabah kejap la tadi..tapi tu la x tau sapa yang bagi kan....



Apapun...

Terima kasih kepada yang memberi...surprise sanagt nih...lagi surprise bila x tau siapa yang bagi bunga ni...sampai sekarang SA tertanya- tanya siapa yang bagi bunga...memang perasaan tertanya tu sangat tak sedap...tak hilang dari fikiran..siapa gerangan yang bagi bunga ni....seram pun ye gak...takpe la kita tunggu siapa yang muncul mengaku bagi bunga ni kat SA...hehehe....

19 comments:

  1. Tapi kejutan menyenangkan oklah kut. Hehe. Cuba fikir siapa lagi yang tahu harijadi SA.

    ReplyDelete
  2. Wah.. bestnya dapat bunga. Sapa lah gerangan yang bagi bunga tu ya..

    ReplyDelete
  3. Jeng jeng jeng... siapa kah gerangan si dia. Mawar merah gitu..

    ReplyDelete
  4. Kita rasa kita tau siapa, jeng jeng jeng hehehehe...
    Bestnya dapat munga, kita pun suka dapat munga...

    ReplyDelete
  5. Orang yang nama A**m kot....hehehe

    ReplyDelete
  6. wahh secret admirer bgi kot..hehhe

    ReplyDelete
  7. Wak agak mesti si #### tu yang hantar.

    ReplyDelete
  8. Awwww kak. So sweet. Mr. Adam kah? Hihihi.

    ReplyDelete
  9. adakah bunga itu dari Mr. A..haha..apa2 pun memang suprise..:)

    ReplyDelete
  10. Wah, ada orang bagi bunga. Tapi yang tak best asyik tertanya-tanya je siapa yang bagi😂.

    ReplyDelete
  11. Rasa macam tahu je siapa yg bagi tu :P

    ReplyDelete
  12. Semakin hari Kak SA semakin ramai peminat.. Okaylah tu... Hati gembira dan tenang je..

    ReplyDelete
  13. Perghh...jeles dan tercabar dak adam

    ReplyDelete
  14. yang penting bukan dari adam...hahahah...sape la ek yang bagi tuuu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah