Tuesday, July 7, 2020

Apabila Paris Asyiqin Dan Parizan Bergabung...

Hi korang...

Apabila 2 orang ni berjumpa, bergabung terus la havoc dunia berdua ni...lama tak lunch sama so last week kami plan lunch sama. Kebetulan Paris nak hantar barang kat SA. Nama je opis kitorang ni dekat tapi masing- masing sibuk dan kurang dapat berjumpa. So bila plan jumpa makan tengahari jadi..makanya seronok la dua beradik lain mak lain ayah ni bergossip..banyak benda yang kami bincang sebenarnya...SA ni walau area tempat kerja ni dikelilingi mall dan hotel segala tapi takde la selalu SA keluar berfoya- foya masa lunch. Tak kuasa nak beramai- ramai kat mall tu..nak- nak musim covid ni kan...

So setelah berjanji- janian kami pergi la makan kat The Great Fork Nusentral, Ini ntah kali ke berapa si Paris makan kat sini..SA plak memang kali pertama la jejak..dulu kalau tak salah kat sini kedai Melur &Thyme. Masa bila kedai tu tutup dan diganti ngan TGF pun tak tau SA...hahaha...


Dapat je tempat duduk kena pose dulu...biasa la Paris..


Konon- konon candid


Minah ni tinggi betul


Appetizer


Set lunch pilihan SA, Sirloin beef black pepper


Konon flatlay tapi x reti


Set luch Daging Salai pilihan Paris


Kami sepakat minum lemonade


Bab posing mmg bagi kat kami


Mulanya nak duk kat luar ni je...tapi panas..


one more

Special thanks to Paris for the lunch treat...

Sesekali lunch sama kan...makan..makan.. dan makan....lepas tu sorang pi Gym..sorang lagi setakat jogging dan brisk walk je...adehhhh...


16 comments:

  1. Melur & Thyme dah takde dah ke? baru tau ni kak..huhuhu...Sally kan selalu dgr pasal Paris ni tapi rasanya Sally je blogger yg tak pernah jumpa dia kot...hahahaha

    ReplyDelete
  2. wah sakan...Ya Paris nampak sangat tinggi.

    ReplyDelete
  3. seronok lepak makan2 dgn kawan. chit chat. spending time walaupun setakat se jam pun memang jadi moment best!

    ReplyDelete
  4. memang tinggi betul kawan SA tuh... sedap menu nya tu

    ReplyDelete
  5. nasib baik mem saya lebih kurang setinggi saya. kalau tak, jenuh jengket kaki...haha

    ReplyDelete
  6. Sesekali jumpa lain auranya kan SA.

    ReplyDelete
  7. flatlay x jadi pun gambar still lawa lagi. hahahaha

    ReplyDelete
  8. style la Paris ni. Kalau jumpa ni, memang saya pandang tinggi kat dia..haha..

    ReplyDelete
  9. Makan berdua pun tetap havoc gitu kan kak :)

    ReplyDelete
  10. wahhh semua berasaskan daging...nyum nyummmm

    ReplyDelete
  11. Cantiknya :) 1st and second pic tu memang cantik hee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah