Monday, July 6, 2020

Haruman Ros Segar Berpanjangan Dengan Hias Losyen

Hi korang...

Semua wanita suka pada kecantikkan. Mustahil ada yang tak suka kan?. Untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri, pelbagai usaha diamalkan oleh kaum wanita zaman sekarang. Kalau zaman dahulu amalan menggunakan bahan- bahan semulajadi sememangnya menjadi pilihan. Dizaman moden sekarang pula terdapat pelbagai kosmetik atau apa sahaja skincare dipasaran. You just name it..

Baru - baru ini SA diperkenalkan dengan product losyen pemutih dengan SPF yang mampu memberi kesan pencerahan segera dengan esen Pitera. SA jatuh cinta dengan tekstur dan haruman ros segar yang digunakan untuk losyen ini. Kalau sebelum ini kulit muka SA sedikit berminyak dan break out akibat pemakaian face mask pakai buang sepanjang MCO ni kan, kini kulit muka SA semakin sembuh. Kesan breakout serba sedikit hilang begitu juga dengan jerawat halus. SA pun tak pasti apakah akibat pemakaian Hias Losyen yang kerap di muka atau sebaliknya.

Jom tengok apa yang menarik tentang Hias Losyen.



HIAS LOTION PEMUTIH DENGAN SPF50

Hias losyen merupakan produk lotion jenis sapuan berbentuk krim. Ia boleh di sapu pada muka dan seluruh kulit badan termasuk celah-celah yang gelap.

Kebaikan lotion ni ia mampu memutihkan kulit dengan serta-merta (1-2 tona lebih cerah)

Tekstur tidak melekit apabila disapu dan cepat serap ke dalam kulit.

Hias losyen  berbau wangian Ros Sepanjang hari.



HIAS WHITENING LOTION JUGA :

  • Sesuai untuk kegunaan harian terutama mereka yang selalu melakukan aktiviti outdoor (driving, walking etc)
  • Sesuai untuk mereka yang suka aktiviti air sebab losyen ini kalis air.
  • Tekstur yang  mudah diserap dan wangi, tak melekit bila berpeluh
  • Sesuai digunakan pada kulit muka sebagai base makeup kerana mempunyai vitamin C&E
  • Mengandungi (sunblocks) SPF 50 yang sesuai utk perlindungan UV (sunburn)



CARA PENGGUNAAN

Hanya sapukan losyen pada kulit yang lembab atau kering  30 minit sebelum terdedah kepada cahaya matahari dan nikmati pencerahan segera dengan esen Pitera.

Nikmati haruman ros segar sepanjang hari.

Untuk kegunaan berpanjangan dan sapukan setiap 4jam sekali.







SA suka sangat Hias losyen ni sebab tekstur yang tidak melekit dan mempunyai haruman ros yang sangat- sangat segar sepanjang hari. Bau yang segar dan sangat menenangkan. Selain digunakan unutk seluruh badan SA gunakan pada kulit wajah juga ketika waktu malam. Bau ros segar ini membuatkan SA tenang dan senang untuk SA melelapkan mata selepas penat seharian dengan kerja. 

SA sangat- sangat recommend Hias losyen pada korang. Korang boeh gunakan untuk apa sahaja aktiviti. Macam SA lebih pada berada dalam office yang terdedah dengan penghawa dingin selama 8 jam. Kulit SA jadi kering. Selepas sapu Hias losyen kulit SA jadi lembab dan nampak cerah. Ianya tidak melekit dan cepat menyerap jauh ke dalam kulit. Best sangat..

Korang berminat?

Jom dapatkan promo beli 2 dan dapatkan FREE DELIVERY dari 8hb -14hb July.

Harga RM49.90 50ml
WhatsApp : 0172422362


5 comments:

  1. comel packaging dia dengan warna pink tu :) ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  2. packaging pun dah cantik..mesti bau pun wangi kan?

    ReplyDelete
  3. ada bau ros, tu yang best tu...saya pun bawak bekal losyen sesiap gi opis..simpan dalam laci senang nak pakai bebila rasa kering tangan ni..huhu

    ReplyDelete
  4. wah memang putih segera tu. Berbaloi beli dan pakai.

    ReplyDelete
  5. aww packaging dia kaler pink la. hehe. bau rose pulak tu heee nampak best

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah