Friday, July 10, 2020

Bestnya Kalau Dapat Massage...

Hi korang...

Apa yang SA impikan sekarang ni adalah untuk massage..x kisah massage kaki or massage tangan or seluruh badan..Rasa penat sanagt badan ni..rasa nak rehat jer..2 hari MC tak rehat pun...sama jer penatnya...tak tau la nak cakap macam mana...memang kena amibil cuti dan berehat ni...tapi masih paranoid nak bercuti luar dari Seremban. Hati tu nak..tapi kita masih belum menang lagi kan..virus Covid-19 tu masih kekal ada diluar sana kan..sebab tu memang menakutkan....

Meh la SA belanja Throwback gambar SA massage kat Lombok dulu...memang best sangat sampai lebam2 kaki dan terjerit- jerit...ntah bila lagi dapat bercuti luar dari Malaysia..


Memang best kalau massage dengan yang pakar urut ni...best sebab lega..tak best sebab sakit dan terjerit- jerit menahan...siap si tukang urut tanya nak urut level berapa...apa...esoknya terus lebam kaki...nasib kau la...ingat lagi masa ni dia kata badan SA banyak angin...nama pun makan angin...banyak la angin kan...



Memang best...memang memuaskan hati walau sedikit mahal..sekarang pun sebenarnya dah boleh pergi spa kan..ada SOP la.tapi SA masih tak berani walau hakikatnya memang memerlukan massage jugak..walau kerajaan dah membenarkan tapi perasaan takut tu masih ada..jadi paranoid...tak paranoid kalau pi shopping mall.hahahha...bengong kan....SA nak buat relaxing ramut pun masih tak buat lagi...risau plak wujud kluster salon plak nanti..so sabar jer la dulu...harap- harap nanti semua keadaan jadi ok dan kita semua boleh bergerak seperti sediakala...tak sabar dah ni..rambut pun dah panjang giler..asyik buat treatment sendiri je...letih dah...

13 comments:

  1. Ayu baru gi urut kat ada sorang makcik ni kat Rasah, best..sakit tapi best. dia kata banyak angin badan.. he he. siap dah ckp dah, sebulan sekali nak gi urut.
    dulu kat Bangkok. selalu gi urut...dapat urut kaki pun best dah.

    ReplyDelete
  2. Assalam, Sis!!!!!
    lama saya tak diurut... huhuhuhu...
    setahun lebih kot...mmg kalo memalam nak tdo akan rasa sakit belah belakang... rasa nak dipijak je belakang badan ni.. hahahahah....

    Sis, eMMe kembali!!! hahahah sweetcaramelinicecream.blogspot.com... abaikan emel di bawah ni, sbb WFH hahahah....

    ReplyDelete
  3. ada masanya mmg kita rasa mcm nak belai diri kan.. time keletihan sgt2

    ReplyDelete
  4. sedap badan bila lepas urut.lagi kalau dapat tukang urut yang betul-betul mahir.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi pergi urut tapi pernah dengar orang cakap memang sakit masa diurut tu.

    ReplyDelete
  6. Serius best kan, lama dah tak berurut. Paling suka urut belakang

    ReplyDelete
  7. Sama la kak. Lama tak mengurut ni. Badan pun dah mula sakit san sini

    ReplyDelete
  8. uuish ni sedap n best ni kalo kena massage. kalo yang booth urut kaki tu mmg depa kalo boleh tekan sehabis kuat. kitala berkerut2 muka tahan sakit haha..

    tapi lepas tu lega..

    ReplyDelete
  9. Rasa macam makin sakit sahaja urut. Ini bagi saya. Itu malas hendak pergi urut walaupun badan lenguh.

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat massage. massage kaki pun jadilah buat rehatkan kaki sekejap

    ReplyDelete
  11. teringin jugak nak berurut tapi tak pandai la nak carik tukang urut..huhuhu

    ReplyDelete
  12. ammi baru je berurut sabtu haritu. itu pun sebab tergeliat urat kat bahu ni. sakitnya alahai nak pusing kepala takboleh. terpaksalah tadah badan ni.

    ReplyDelete
  13. Susah dekat sini nak cari tukang urut perempuan. Kalau ada sekalipun belum tentu best huuu take kna dgn citarasaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah