Sunday, July 26, 2020

Random Photo This Week

Hi korang...

Jumpa lagi untuk random photo session sebab SA nak delete gamabr dalam hp...selamat hari minggu korang...happy weekend . buat apa tu...ada yg pi berjalan or short vacay ke? SA x berani nak berjalan sangat sebab Covid-19 masih ada di luar sana kan..kes pun dah ada semula...menakutkan...so weekend SA habiskan masa kat rumah je la...kebetulan SA baru kebah demam...

2 hari  SA demam...sebab 3 hari berturut-turut kena hujan masa balik kerja..kalah jugak akhirnya SA dengan hujan..ikitkan kalau demam boleh je balik kan..x perlu ada kat opis tapi SA tahankan diri dari balik...makan ubat...waktu rehat SA bantai tido..haha..terus kebah..bukan apa korang..kalau badan panas dan suhu panas...memang susah nak lepas kaunter checking suhu kat KL Sentral..sebab tu SA  cepat-cepat makan ubat....


Jom tengok gambar



Gambar pagi semalam..lambat sikit sampai office...jalan jammed teruk nak ke MRT


Stress je muka sebab dh lambat


Hari Khamis..


Bohtea baru limited edition


Selfie skit..letak kat opis je..senang nak buat air


Hari-hari bz


SA buat diet IF 15 jam...pukul 10am sarap roti bakar 2 keping


Lepak pantry makan roti bakar..sorang-sorang


Sarapan ntah bila x ingat..nasi lemak telur rebus dengan paru goreng


Balik kerja hari Rabu


Stock novel kat rumah sewa..sekua dh habis baca


Memory dgn kawan-kawan 2016..ramai dh leaving


pemandangan pagi dari dar MRT..ni kat TTDI


Menu Sabtu...semalam..adik masak..


pagi Jumaat masa ni dah seram-seram sejuk


Rehat Jumaat panjang..so kita tido dulu...


Semalam demam teruk kat rumah


Tiara tengah taksub dengan bakul


Memang main bakul je sepanjang hari


Kacau kakak Dania makan


Bendi Abah 


SA suka part harvest...


pokok peria dh start menjalar


Ulam pegaga dah banyak


Bayam Brazil yg selamat setakat ni

Itu je random photo untuk minggu ni...esok dah start kerja dan esok serta minggu akan datang akan ada gambar- gambar lain kan...nak delete je gambar rasa sayang plak..so better jadikan satu entry kan..so xde la terabai blog ni...kalau bleh SA nak terus consistent update blog...

11 comments:

  1. rajin akak ambik gambar random..sy mmg mls kecuali utk review..:)

    ReplyDelete
  2. menjadi sungguh menanam, segar2 nampak.

    ReplyDelete
  3. Rajin SA ambik gambar.. saya pulak malas ambik gambar kalau keluar. Bila keluar je lupa terus pasal phone dalam bag tu. Hahha.. sebab tu tak banyak gambar dalam phone. Lepas ni keluar nak ambik2 gambar jugak. Tak de idea boleh buka je phone tengok balik gambar kot2 ada yang sesuai buat entry.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah sihat.
    Subur menghijau tanamannya.

    ReplyDelete
  5. Akak pun baru baik demam..amik masa nk pulih selera mkn kn

    ReplyDelete
  6. gambar menu malam sabtu tu nampak sedap. :)

    ReplyDelete
  7. anak ammi yang taksub dengan bakul si Ozil tu.. dari baru belajar jalan sampai dekat 4 tahun asiklah main dengan tudung saji

    ReplyDelete
  8. Nice. Okay jugak ya kalau compile suma random pic in one entry hehe. Bayam brazil tu membesar dengan jaya ya hehe. Sebab dkt rumah ika baru nak tanam hehe

    ReplyDelete
  9. Ok juga letak gambar-gambar sebagai kenangan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah