Friday, July 3, 2020

Random Photo This Week

Hi korang....

Allah busy betul SA 2 hari ni sampai tak sempat nak update pape untuk korang...kesian la kat SA ni ha...PV dan UV SA dah merudum jatuh dah ni baru terhegeh- hegeh nak buat entry..hehehe...so kita mulakan la dulu dengan entry random photo this week...sebenarnya ada banyak gambar yang SA nak share...cuma tak dan nak masukkan...mana yang ada la ye..memandangkan seminggu ni ha sibuk dengan kerja je...nak bersosial pun hanya dapat lunch hari Rabu lepas je..nanti SA share part tu plak...

Meh tengok random photo yang sempat SA snap...koleksi handbag Christy Ng yang SA suka sangat tapi tak beli sebab takde keperluan..dari jauh memang nampak cantik..tapi bila dah try kat tangan rasa tak cantik plak..



cantik..tapi dalam takde compartment...kosong dan nampak nipis...tapi design cantik 
Harga RM150++ rasanya


Cantik kan...comel tapi kecik sangat...same kosong dalam takde compartment..harga RM178


ni besar...cuma warna abuat SA teragak nak beli..harga ok RM207


Ni sama macam kat atas tu


Ni cantik tapi ...pun tak banyak compartment...


Sarapan hari Ahad lepas...nasi goreng


Dida mandi kolam sorang2


Cubaan baca novel at last novel baca SA


Petang pi bank jap..pas tu as usual kena paw ngan anak dan anak2 buah...


Makan eskrem chocotop ni malam tu apa semput..hahaha....


Sarapan sandwich Garsakitchen


Semalam pakai ZARA women high waist pants


Bukti tengah busy


cukup dinner makan nasi sesenduk dan sambal sardine


Snap pic kat Phileo Damansara dari dalam MRT


Maggi terlebih sihat SA


Sarapan bila ntah ni


Dah macam hantu plak ha


snack SA kat opis


tekanan darah hari apa ntah ni


an apple a day keeps the doctor away...kononnya


Cantiknya tekanan darah 


tinggal SA sorang...yg lain meeting ngan outstation


beli online je...senang..

Itu aje random photo untuk kali ini..

Yeay bleh delete dah photo ni semua kat hp...walau SD card tak penuh pun tapi tetap la nak delete...hahha...rimas banyak sangat gambar ni....

See ya uolls next entry...ntah bila nak rajin ni....baru first entry untuk July...



7 comments:

  1. tak suka bag takde compartment ni.. manalah nak sorok pad bagai.

    ReplyDelete
  2. Saya kurang suka beg yang tak de compartment sebab semua barang kena campur kat satu tempat je.

    ReplyDelete
  3. Walaupun bizi, rehat kena cukup ya SA ;)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah sihat
    tekanan darah pun okay

    ReplyDelete
  5. tak best beg tak ada kompartment ni.. tak boleh sorok2 barang. but still, itu depend pada minat masing2

    ReplyDelete
  6. akak macam saya lah, suka beg yang ada banyak compartment

    ReplyDelete
  7. Beg beg tu warna semua cantik2 ya tapi huhu menangis tgk hargaaaaaa :'(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah