Thursday, July 30, 2020

Anak-Anak Buah Berkumpul...

Hi korang...

Dah ada kat kampung? SA dh balik petang semalam lagi ..dan dan  ni kesibukan berganda memasak juadah untuk hari raya Aidiladha. . penat tak tau nak cakap macam mana dh..ikutkan SA x cuti tau..kerja..tapi last minute semalam boss ckp hari ni dia cuti so SA pun cuti la...hahaha...

So hari ni rumah SA riuh rendah dengan 8 orang anak-anak buah yang semakin membesar..termasuk la anak dara SA so semuaa sekali ada 9 orang...meriah rumah hari ni...ada 6 perempuan dan 3 orang lelaki...



Semua dah besar-besar..tahun depan sure lagi besar...tak tau la kalau ada ada yang nak tambah lagi anak kan...bagi meriah sikit keluarga SA ni...nak harap SA memang takde la..cukup la Dania tu sorang...itupun rasa macam dh ramai sangat dh tu..hahaha..nanti SA akan update kisah pre Aidiladha SA denga  persiapan masakan raya ye...penat sangat ni.. insha'Allah SA update cepat....

7 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Kecohlah rumah itu.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Haji SA. Meriah ya dengan budak-budak. Seronok riuh. Hee

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tengok juadah raya Kak SA.

    ReplyDelete
  4. Seronok berkumpul di hari mulia..

    ReplyDelete
  5. Salam Aidil Adha buat SA sekeluarga.

    ReplyDelete
  6. ni laa yg buat rumah kite riuh kannn hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah