Saturday, July 11, 2020

Double Heaven Choc Tornado Cake Mantop!!!

Hi korang...

Hehe...nikmat apa yg perlu didustakan...aduhai...x tau la kenapa SA jenis cepat terjebak...terjebak dengan iklan yang lalu lalang kat FB pasal tornado cake ni...x tau la kenapa dinamakan tornado cake..hakikatnya memang la sedap...x tau la nak kata apa..memang suap tanpa berhentti berebut dengan Dania...padahal SA tengah diet tau ..tapi pasal cake ni diet SA campak ke tepi..malas nak fikir...

SA beli dari Mimi Azirah...kawannya yang jual dan Mimi buat dropship rasanya...memang dah janji ngan Mimi jumpa kat KTM...dapat je memang x sabar masa tu..SA sampai rumah je letak bag kerja terus buka..eh..berebut ngan Dania...tak tau nak kata sedapnya macam mana..amik gambar dulu buat kenangan dan untuk publish kat FB dan blog....


Takkan la korang x tergoda tengok cake ni kan


Limpahan choc premium


Selfie jap


One more post


Nampak? lembut dan melting


ermmmmm......


Ya allahhh......sedapnyaaaaaa....


Settled...

Terus SA up kat FB...

Terus SA goda plak adik2 SA...haha...so next Selasa nanti turn adik SA plak...dia order 2 box...mak aiii...biar betul...SA stop dulu...sebulan sekali boleh la...tengah diet kan...hahaha...korang kalau memang ada kat Seremban ..boleh la order dengan Mimi Azirah...dia pun blogger...cari kat FB pun boleh....

9 comments:

  1. Tak tergoda pun..cuma sakit hati je ni..Ya Allah.Ngences PC.Hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Tergoda sangat ni tengok choc tu meleleh eeeii sedapnya hee

    ReplyDelete
  3. sedapnya. ni kalau dapat ni diet tak ingat dah ni hehehe

    ReplyDelete
  4. laa baru wak nk scroll kebawah dh abess., hehehe

    ReplyDelete
  5. betul betul nampak sedap tu. haa bolehlah order nanti kan.

    ReplyDelete
  6. sedapnya kakkk...kita pun mencari gak ni, ada kawan seller kat FB tu buat tapi dia tak hantar ke area umah saya agaknya, bila tanya je takde respon..haha

    ReplyDelete
  7. Ya Allah...nikmatnya muka dia makan. Ammi pulak sejenis yg bila dah x viral br sibuk nak cari. Percaya tak corn dog tu pun ammi tak pernah makan. Air boba tu pun ammi belum teringin nak minum. Jadi bila ammi tak minum anak-anak otomatik taktau kewujudan makanan2 viral ni.

    ReplyDelete
  8. adoyai sana sini orang dok post kek tornaddo ni, kena try juga ni..hehe

    ReplyDelete
  9. Tengok gambar pun dah nampak sedap. Memang susah nak berhenti makan kalau macam ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah