Monday, November 27, 2017

Stroller Buat Adik Adam...

Blogger, Followers dan Readers Blog Suriaamanda

SA menyeru anda semua yang prihatin..jom kita hulurkan bantuan untuk Adik Adam yang perlukan sebuah stroller..kalau boleh bantu perniagaan ibu beliau yang membuat jualan sambal kacang ikan bilis pun dah memadai...details ada di bawah entry ini ye...SA dah share di Instagram dan jugak Facebook...Mana tau kita semua dapat ringan kan beban Puan Noor Haniza Sidek yang sedang berusaha untuk anak syurga ini..


Assalamualaikum sahabat...

Saya nak mintak tolong jika sahabat fb sudi beli sambal kacang ikan bilis saya..
Saya perlukan sedikit dana utk saya beli stroller utk anak saya adam..

Harga stroller ni rm3600

Tak beli pun tak apa.. Tolong share utk kawan2 yang lain dapat menolong saya..

Sambal kacang ikan bilis..

👉1kg Rm25 +  Pos Rm11
👉1/2kg Rm13+ Pos Rm8

Pm/whssap 0149123844

#Terimakasihsuditolonganaksyurgasaya
#adam

Jasa baik anda semua amat SA hargai...

12 comments:

  1. Semoga segala urusan Puan Noor Haniza demi anaknya Adam dipermudahkan..Aminnnn

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan urusan Puan Noor Haniza dan anaknya adik Adam.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan urusan mereka dan diberi kesembuhan . Amin

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan perawatan adik Adam.

    ReplyDelete
  5. Alahai kesiannya, moga dipermudahkan urusan.

    ReplyDelete
  6. moga beliau dimurahkan rezeki..aamiin

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan segala urusan buat pn noor haniza. Dan semoga adik adam sihat dan gembira.sama2 kita membantu.

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan segala urusan keluarga ini..sedih tgk

    ReplyDelete
  9. Moga dipermudahkan urusan dan bantuan dapat dikumpulkan dgn kadar segera dan mencukupi Aamiin

    ReplyDelete
  10. Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulnya, Semoga ada sinar bahagia dan dapat membeli stroller yang diperlukan

    ReplyDelete
  11. Semoga adik ni and yang mebguruskannya tabah...semoga sihat seperti kanak kanak lain

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan segala urusan dan diberi ketabahan buat Puan Noor Haniza sekeluarga.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah