Tuesday, November 14, 2017

Lanafira Portal Online Butik Pakaian Muslimah Terkenal

TRENDY |AFFORDABLE|QUALITY

Hi korang....

Semua orang sukakan sesuatu yang trendy, sesuatu yang berkualiti, fesyen terkini yang cantik dan menarik serta fesyen yang up to date. Hey...dah hujung tahun kan..cuti sekolah pun bakal tiba dan dah tentu banyak undangan perkahwinan yang diterima. Buntu tak tau nak pilih pakaian apa yang sesuai?
Jangan pening- pening....semua dihujung jari sahaja...jom check di LANAFIRA....eh...apa tu?
awek mana plak tu?Lanafira bukan lah seorang manusia sebaliknya Lanafira boleh membantu korang memilih pakaian yang sesuai dengan harga yang berpatutan dan mampu milik...

LANAFIRA merupakan portal online butik pakaian muslimah yang menampilkan pelbagai pilihan menarik dari Kebaya Moden, Peplum Moden, Stylish Dress, Blouse& Tops. Semuanya menarik dan stylish. Korang yang utamakan kesempurnaan dalam bergaya elok beli di sini. SA dah nampak dah apa yang menarik untuk anak dara SA tu...belum SA tunjuk website ni kat dia..kalau dah tunjuk sure meroyan ni...nak plak dengan Dress yang cantik tu serta pilihan warna yang menarik..


Seperti biasa sebelum membuat belian korang perlu register dulu untuk memudahkan korang berurusan dengan LANAFIRA..

Korang boleh ikut langkah mudah ini...

1. Masuk ke www.lanafira.com
2. Log in atau register. 
3. Pilih pakaian yang memenuhi citarasa
4. Pilih saiz
5. Add to cart
6. View Cart & Check out
7. Isi butiran yang di kehendaki 
8. Bayaran
9. Tunggu barang sampai.

Mudah je, kan?


Apa Yang Menarik Tentang LANAFIRA?


SA tertarik hati dengan design yang stylo serta mengikut trend terkini. Design yang sopan serta mesra wudhu serta sesuai untuk ibu- ibu yang menyusukan anak dimana setiap baju disediakan zip yang tersorok..Material yang digunakan adalah yang berkualiti iaitu High Quality Cotton dan Duches Satin Silk mengikut jenis pakaian. Korang pun tentu sedia maklum kualiti material yang disebutkan memang selesa dan tidak panas.

Dan yang paling penting Lanafira menampilkan harga yang berpatutan serta service yang sangat cepat..

Jom tengok baju- baju dari Lanafira.com

 Kebaya Peplum



Blouse /Tops  dan Kebaya Peplum


Suka dengan design dan warna dress, Dania pakai mesti cantik

Kebaya Moden



Instagram Lanafira



Lanafira di dada akhbar..

Maklumat selanjutnya korang boleh layari :

WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:

12 comments:

  1. Yang ini yang best mesra wudhu senang nak solat

    ReplyDelete
  2. Design yg ada di Lanafira memang terbaik

    ReplyDelete
  3. semua pun cantik kak. mesra wuduk dan breastfeed juga. memudahkan para ibu utk tampil bergaya

    ReplyDelete
  4. Semua cantik. Sekarang design Saloma..hehe

    ReplyDelete
  5. Okay lepas ni nak terjah website lanafira :)

    ReplyDelete
  6. Semua cantik-cantik, mesra wudhu pulak.. memang pilihan terbaik..

    ReplyDelete
  7. Kebaya dwi colour tu tak pernah tgk lg. Cantik

    ReplyDelete
  8. Belun lagi terjah website lanafira ni tapi dah rambang mata kat sini tau

    ReplyDelete
  9. mmg cun2 smua baju di lanafira ni! tergoda mata terhabis duit. hehe

    ReplyDelete
  10. Design dia cantik-cantik. habislah duit shopping baju dekat sini nanti.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah