Monday, November 13, 2017

Wajah Berseri Sekelip Mata Tanpa Mekap Dengan 9 Herbs Beauty In The Drops

Beauty In The Drops UV Face Primer + Luminous Day Serum

Cantik...menarik..kau memang debomb...haaaaa...x sungguh tak kata kan...SA dah jumpa dah jalan penyelesaian untuk mekap yang sempurna. Tiada masalah mekap bercapuk dan mekap tidak tahan lama dah..mencantikkan di samping menyihatkan kulit muka anda. Beauty In The Drops setanding produk antarabangsa dengan menggunakan 100% bahan semulajadi. Bab cantik memang semua wanita prihatin. Bab cantik memang perlu dititik beratkan..Dan untuk itu jangan tersalah pilih...pastikan yang selamat, tiada bahan terlarang dan lulus KKM..

Pertama kali SA mencuba 9 Herbs Beauty In The Drops ni SA dah terpikat hati...sememangnya product ini mempunya kelebihan yang SA cari. Sebelum mulakan mekap SA guna Beauty In The Drops dan ratakan ke seluruh wajah...then baru apply mekap...hasilnya mekap tidak bercapuk ye kawan- kawan...tidak berminyak malahan terasa lebih segar..masalah tona tidak sekata beransur hilang dan kulit muka semakin sihat tanpa cela jerawat serta jeragat...dan paling best sekali Beauty In The Drops sesuai untuk semua jenis kulit..


Didatangkan dengan packaging yang comel..


Seminggu pengambilan Beauty In The Drops


Botol yang comel dengan warna yang attractive


Sebotol ni boleh tahan 3 bulan penggunaan


Sebotol Beauty In The Drops untuk kekal jelita


SA di hari ke 8 penggunaan

 

9 Herbs Beauty In The Drops Pilihan SA yang tepat


Nak cantik dan flawless macam SA? jom la consume Beauty In The Drops...



APA KELEBIHAN BEAUTY IN THE DROPS ?

1. Menjimatkan masa.
2. Mencantikkan dan merawat wajah.
3. Mengandungi 100% bahan semulajadi.
4. Bersih dan rawat kulit dari dalam.
5. Kulit lebih berah dan glowing tanpa makeup.
6. Tiada bahan kimia merbahaya.
7. Tiada kesan sampingan.
8. Sesuai untuk semua jenis kulit.
9. Kaya dengan antioksida.

CARA PENGGUNAAN



1. Goncang sebelum digunakan.
2. Picit hujung getah penitis kemudian lepaskannya.
3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.
4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar muka. Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratakan ke seluruh wajah.
5. Mulakan solekan seperti biasa.
6. Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir.




KANDUNGAN BEAUTY IN THE DROPS

MINYAK ARGAN
Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3, 6 & 9. Sesuai untuk semua jenis kulit.

1. Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.
2. Melembapkan dan menegangkan kulit.
3. Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
4. Mengatasi jerawat, radang dan sunburn.
5. Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

MINYAK JOJOBA
Ianya lilin cair atau Wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.

1. Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
2. Mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat.
3. Mencegah oksidasi kulit sebagai anti penuaan.
4. Anti radang.
5. Menjadikan kulit sihat dan cantik.

Korang nak cuba?

Jom Claim the Promo Code NOW! for special offer (Promo Code IMC-BitD#1)


Untuk keterangan lanjut boleh hubungi :

Hotline : +6012-4540187 - Kak Raaina




39 comments:

  1. Best pakai produk ni. Serum yang byk kelebihan. Warna botol pn cantik je kan kak SA

    ReplyDelete
  2. Bahan-bahan yang digunakan memang terbaik nak kena cari jugak ne

    ReplyDelete
  3. Memang nampak kak perubahan muka akak tu. Produk ni nampak sgt menarik. Bahan2 yg digunakan pun terbaik.

    ReplyDelete
  4. beauty in the drops ni memang best.. Nurul pun dah terpakai selalu ni :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/11/pakej-perkahwinan-yang-termurah-untuk.html

    ReplyDelete
  5. Kinah pun guna Beauty in the Drops ni. Mekap memang tak bercapuk dan paling penting tahan lama. Suka sangat

    ReplyDelete
  6. Semua pakat-pakat cun ni dengan Beauty In The Drops..nak jugak..hehe

    ReplyDelete
  7. Wahhh banyaknyaaa khasiat dia...kalau bawa travel tempat sejuk bila pakai sesuai tak?

    ReplyDelete
  8. mesti best guna ni. botolnya pun menarik

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. berseri-seri kak sa... bagus sangatkan BitD ni.. lea pun suka..

    ReplyDelete
  10. bagus produk ni.. rasa smooth je bila pakai.. :)

    ReplyDelete
  11. Comelnyaa.. Nampak testi macam menarik.. Kene cuba ni..

    ReplyDelete
  12. Cantiknya, produk ni memberikan 1 lagi alternatif bagi wanita yang memeentingkan kecantikan... wanita modern ni suka produk yang mudah, cepat dan berkesan..

    ReplyDelete
  13. Muka kak SA semakin berseri-seri. Cun gitu.

    ReplyDelete
  14. Wow is such a great product. Nice

    ReplyDelete
  15. Nice colour produk ni. Purple gitu.berbaloi gunakannya kalau hasilnya dabom

    ReplyDelete
  16. botol really comel macam botol susu! haha

    ReplyDelete
  17. Product dia drop tu mmg colour purple ke? ๐Ÿ˜ฑcutee

    ReplyDelete
  18. Banyak manfaat salam satu produk. tapi ai takut nak consume new brand product.

    ReplyDelete
  19. Cutenya botol dia...plus warna serum pun menarik..purple gitu haa

    ReplyDelete
  20. Lepas ni makin cantiklah Kak SA kita. Berbaloi cuba produk ni. Tak payah susah beli primer dengan serum.

    ReplyDelete
  21. Wah nampak flawless. Bagus produk ni botol pun compact senang nak selit kat mana"

    ReplyDelete
  22. serum memang penting, neeza selalu tengok MUA ajar makeup live dekat Facebook memang mereka sangat pentingkan pengunaan serum semasa nak prep muka supaya makeup kita tak cracky dan dalam masa yang sama merawat kulit wajah. bagusnya ada minyak jajoba dan argan dalam satu botol. kena grab ini. nak cun macam kak SA juga ni. hehe

    ReplyDelete
  23. Wahh menarik. Nak try jugaklah nanti :)

    ReplyDelete
  24. Berbaloi juga boleh tahan sehingga 3 bulan....

    ReplyDelete
  25. Minyak Argan ni memang kita tahu tentang kehebatan dan kesihatannya sebab kawan kita ada jual juga kalau sapa2 nak order lah....

    ReplyDelete
  26. letak setitik terus jadi gorgeous hehehee

    ReplyDelete
  27. Serum ni penting juga pemakaian ke wajah kita kan. Tak sabar nk cuba produk ni.

    ReplyDelete
  28. Makin bertambah cantiklah kulit SA lepas ni ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  29. Nak kena beli serum ni.serum ami pon dah abes stock..hihi

    ReplyDelete
  30. Nak try serum ni my skin is so dull lately.

    ReplyDelete
  31. Comelnya botol dia. Bahan2 dia pun semua best2. Makin lawa lah lepas ni. Nak cuba juga lah.

    ReplyDelete
  32. Makin berseri lah SA lepas nie kan..

    ReplyDelete
  33. CCL tengah pakai produk ni jugak .memang best . Makeup terjaga tak bercapuk walaupun pakai lama .

    ReplyDelete
  34. warna dia yg busyra suka tu. gilter2 gituuu. menarik plus best sngt!

    ReplyDelete
  35. Comel botolnya tu hehe bila baca kebaikannya yaya pun rasa nak cuba juga!

    ReplyDelete
  36. Pertama kali dgr jenama ini... adik beradik one drop perfume ke? Nampak menarik...

    ReplyDelete
  37. cantik botol dia..bgus sebab untuk merawat kulit juga

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah