Tuesday, November 7, 2017

Ootd Dida Pakai Dress Baru Tempah

Hi korang...

Tengok la ni anak dara SA yang sorang lagi ni...si tembam SA ni...mana yang mengikuti blog SA ni kenal la si comal Dida ni ha..anak buah paling cheeky, paling manja dan paling pandai bodek...Ahad lepas SA pi rumah kazen kejap ambil baju yang SA tempah dengan kazen termasuk la baju si Dida ni ha...untuk dia kain warna yang sama buatkan 2 pasang baju..satu peplum dan satu lagi dress ni ha...tak sangka plak hasilnya santik sangat dan elok jer terletak kat badan dia..masa SA bawakkan baju ni jumpa dia..dia tengah tido...saje kacau dia kejutkan...eh..dia bangunnplak terus pakai je...tapi yang kelakar masa nak amik gambar la.....moody je si tembam ni....korang jangan gelak eh...geram takpe....


Walau moody pose tetap mantap...


Alaaaaa....cantik sgt la buat muka cenggitu......rasa nak lempang je kan...

Masa ni mood dah ok dh.....

Ada Video dia tengah berangan pakai dress ni tp SA dah upload kat IG & FB...tak dan nak up kat sini la..SA busy sangat...mula2 cuba gak upload..ada error...so korang tengok la video kat IG ngan FB SA tu je..tu mommy dia curi2 amik video dia tengah feeling2 princess elsa...siap lurut2 rambut bagai...tunjuk atuk ngan uwan...dua2 geleng kepala tengok telatah cucu...sabar je la....SA plak x leh nak lebih2 depan kakak Dania...kang dia jeles...hahaha....
Sabar je la anak....dh besar pun kadang2 telatah tu mengalahkan yang kecik...Dida ni umur baru 3 tahun...badan je besar tinggi...tapi umur kecik...telatah dia x pernah tak comel..geram je..kadang2 saje je kidnap dia bawak balik rumah...sunyi rumah kalau dia takde...

14 comments:

  1. Alolo.. comel sangat Dida nie tau..

    ReplyDelete
  2. Kemain lagi dida. Comel sgt boleh jd model kanak2

    ReplyDelete
  3. Geram tengok muka moody dia tu hihi....

    ReplyDelete
  4. comelnya, budak ppn mmg mudah cari baju, gown, dress, skirt, seluar.. semua cantik2.. geram je tengok...

    ReplyDelete
  5. Moody pun comel...acane tu...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Kenapa dida ni comel sgt. Geram tgk pipi dia. Pandai ootd pulak tu.belajar dgn kak SA lah ni kan.

    ReplyDelete
  7. Alolo, tomeinya pipi tu, tarik Kang, geramnya tengok. Rambutnya cantik kemain tu ha. Pandai nya dia bergaya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  8. Lawanya dress ni! Susah nak jumpa dress budak yang labuh macam ni (ke memang tak jual, kena tempah?)

    ReplyDelete
  9. Didaaaaaa awat hang comei angat ne. geramnya kat hang

    ReplyDelete
  10. budak pompuan mmg cute.....lagi lagi digayakan dengan dress mcm ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah