Wednesday, November 1, 2017

Pemenang Top Komentator October 2017

Hi korang....

Yeay...sebulan telah berlalu...hari ni nak announce pemenang Top Komentator October 2017...



Bulan ni tak ramai yang tinggalkan komen....haaaaa...dah kenapa? tak sudi ke nak terima hadiah dari SA ni...huhu....sedih iollsssss.....

Tapi takpe la...kita announce jugak la pemenang untuk bulan ni.....bulan ni SA akan bagi novel jugak....novel pun randomly SA beli dan berharap korang suka la dengan novel yang SA hadiahkan...bukan apa ...SA ni memang suka membaca so SA nak menggalakkan budaya membaca dikalangan readers dan follower SA...ok tak?

Tanpa melengahkan masa lagi.....dengan ini diumumkan.....pemenang utama Top Komentator October 2017  adalah......drum rolllllllllll.........................

Mimi Azirah  ( Klik link untuk kenal dengan Mimi Azirah)

Tahniah mimi....sila email details dengan tajuk Pemenang Top Komentator October 2017 di Suriaamanda@yahoo.com

Dengan ini kita teruskan mencari Top Komentator November 2017 ....contest bermula sekarang sehingga 30 November 2017.. pengumuman akan dibuat pada 1 December 2017. Kita tengok siapa yang kena......

All the best to all my readers and followers...

21 comments:

  1. Tahniah Mimi.. Mimi memang rajin tinggal Komen kan

    ReplyDelete
  2. eh..eh..ternampak nama nieyl laaa...
    tahniah kepada pemenang...♥

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya. Dah lama tak join kontest-kontest ni. Nak mengomen sekarang ni pun memang susah. ni pun curi-curi ambil masa nak blogwalk and komen

    ReplyDelete
  4. tahniah yang menang ...
    ok, bulan ni kena rajinkan diri godek2 blog SA ...

    ReplyDelete
  5. wah ada contest ke rupanya hehe.. tahniah smua ;)

    ReplyDelete
  6. hahaha..kolin kena rajin komen laa macam ni ye SA

    ReplyDelete
  7. kenalla, Along... :) da lama menyepi...ni br nk start blk...hihihi....

    lps ni kena selalu komen kt sini, bole dpt hadiah..hihi

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat pemenang..
    Bukan tak sudi singgah.. dan takde alasan sebenarnya.. cuma sibuk dengan rutin harian.

    ReplyDelete
  9. Tahniah ye Mimi...lepas ni menovellah nampaknya hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah